Free Porn

Wången, tisdag med öppna bedömningen

Date:

Då hästantalet inte var så stort på Wången bestämde sig arrangörerna för att förkorta tävlingarna en dag. Efter att dagens bedömningsgrupper var klara så startade därför den öppna bedömninen direkt. Det var flera hästar som höjde sig och många av åskådarna tyckte att poängen bättre motsvarade prestationen.

I topp på Wången var namnkunnige Ess från Hökebo (e. Saer frá Bakkakoti). Den sexårige hingsten fick 8.23 för sin exteriör med bland annat 9 för hals-manke-bog, 8.5 för proportioner och hovar, samt 8 för hovar. Hans pass lös med 9 och han fick samma höga poäng för spirit. För trav och helhetsintryck fick han 8.5. Tölten och galoppen belönades med 8. För ridegenskaper fick han 8.43 och totalt 8.35. Ess visades av Vignir Jónasson.
6 år är också stoet som fick Wångens näst högsta bedömning, Hnáta frá Efri-Raudalaek (e. Galsi frá Saudárkróki). Det musblacka stoet fick 7.79 för sin exteriör och hela 8.38 för ridegenskaper med 9 för helhetsintryck, 8.5 för trav, galopp, spirit och skritt samt 8 för både tölt och pass.Totalt fick hon 8.14.
Idag var det flera av de unga stona som höjde sig. 4-åriga Djörfung från Solbacken fick hela 9 för tölt och höjde sin ridbedömning till 7.85, totalt 7.97.
Likaså blott 4-åriga Gloría frá Sundabergi (e. Krákur frá Blesastödum 1A) och med Vignir Jónasson i sadeln fick idag 8.5 för tölt.
Även Frida frá Skeidvöllum (e.Natan frá Keitilsstödum) höjde sin tölt till 8.5. Fantastiskt fina ungston alla tre!
6-åriga Jara från Fagerland (e. Blaer frá Budarhóli) med Gummi Einarsson i sadeln fick även hon 8.5 för tölt, galopp och helhetsintryck och 8 för trav, spirit och skritt.
Bland 7-åriga ston vann Kvika frá Strandarhjáleigu (e. Kvistur frá Hvolsvelli) med 7.83 för exteriör och 7.78 för ridegenskaper med 8 för huvud, hals-manke-bog, proportioner, benkvalitet, pass, galopp, spirit och helhetsintryck. För skritt fick hon hela 8.5. Totalt 7.80.
Resten av bedömningarna hittar du under Avel.
Tack till Malin Bonnevier som varit på plats på Wången.

Ulrika Backan och Kvika frá Strandarhjáleigu Foto: Annie Norqvist
Frida frá Skeidvöllum Foto: Malin Bonnevier

Share post:

Related articles

Christina med Nori vann T2. Beatrice och Hördur på andra plats.

Ledande Hans Christian Løwes häst Falinn fra Vivildgård blev övertaggad i finalen och de valde att utgå. Istället...

Junioren Saga med Snekkja vann T2 för Juniorer och young rider

Det är fascinerande att se hur stabilt hästarna går i tygelsläppet i A-finalen i T2 junior och young...

Kraftfullt beskriver A-finalen i T1. Vinst till Katie och Salvar!

Katie Sundin Brumpton med Salvar frá Klukku gjorde en fantastisk final i T1. Vilken kraft. Så snyggt! De fick hela 8.83...

Danmark tog segern i T1 Young rider genom Mathilde oxh Taktur

Eftermiddagens första final var A-finalen i Tölt T1 YR. Vinsten gick till Mathilde Storgaard Mehlsen med Taktur frá Vakurstödum med poängen 7.28....