Var med i utlottningen av fina priser från The Bohemian Horse!

Date:

 

Petronella Davidsson i Bohemian Moss Yogings och Nói från Brösarpsgården. Foto: Laila Berglund.

Ishestnews har sedan starten i maj 2012 vuxit till en av nordens största nyhetssajter om islandshästar. Vi arbetar med seriös rapportering och skriver referat och publicerar bilder från de flesta evenemang inom islandshäst-sporten och vi samarbetar med flera professionella fotografer. Vi träffar och intervjuar intressanta islandshäst-människor runt om i världen och vi har regelbundet de senaste nyheterna från Island. Ishestnews arrangerar även olika tävlingar med fina priser i potten och vi har nöjda annonsörer.

Varje höst lottar ut vi ut biljetter till SIHS och regelbundet gör vi mailutskick med rabattkoder till våra aktiva prenumeranter. Och nu är det dags att göra något för våra  prenumeranter igen!  I samarbete med Stockholmsbaserade företaget The Bohemian Horse kommer vi att lotta ut fina priser från BoH’s sortiment bland våra aktiva prenumeranter den 31 augusti. 

 The Bohemian Horse säljer stilsäkra ridplagg och accessoarer i härliga färger och den 31/8 lottar vi ut ett valfritt par Yogings Ridbyxor, en BoH Yogi Longsleeve i valfri färg samt ett tränssmycke. 

Allt som du behöver göra för att vara med i potten är att vara aktiv prenumerant hos Ishestnews före den 31 augusti 2020. Så om du inte redan prenumererar på Ishestnews så går det att köpa prenumeration HÄR för endast 69 kr i månaden eller för 588 kr per år och då får du ett inlogg med obegränsad tillgång till alla nyheter, reportage, bilder, referat och uppdateringar här på sajten samt specialerbjudanden via mail. 

Är du redan aktiv prenumerant är du automatiskt med i utlottningen den 31 augusti. 

Tack för att du prenumererar på Ishestnews! 

Share post:

Related articles

Resultat från Islandshästens Dag

    Här är alla resultat från Islandshästens Dag som arrangerades av Gandur islandshästförening i Helsingborg. Resultat Islandshästensdag 2024 Lättklass Barn:  Final Placering Ryttare...

Enastående final på Meistaradeildin

Igår var det finalkväll i Meistaradeildin. Den är uppdelad i två grenar, Tölt T1 och 100m pass. Nivån på...

Finalresultat från Rickebasta

Här hittar du alla resultat från Rickebastas "grand finale" dag i sin egen Mästarcup. Hobby vuxenlag Placering 1 Team Väsby Stuteri 2...

Specialerbjudande: Beställ den isländska hingstkatalogen via Ishestnews

Är du intresserad av avel och uppfödning? I morgon kommer den isländska hingstkatalogen ut och via oss på...