Nytt från Tölt on Ice

 

Skärmavbild 2014-08-21 kl. 13.53.55

I onsdags släpptes biljetterna till Tölt on Ice till försäljning på Ticnet. Första dagens såldes över tre hundra biljetter, och försäljningen tickar stadigt på! Totalt finns 1900 biljetter till försäljning, varav 200 är VIP-biljetter. Dessa biljetter ger bäst utsikt över banan, plus att man får möjlighet att frottera sig med ryttarna! Priserna är 330 kr för VIP-biljetterna och rimliga 170 kr för övriga, och då är det fri sittning i resten av hallen.

Vi är också mycket glada över att kunna presentera ytterligare två nya ekipage – Vigdís Matthíasdóttir och Eyjólfur Þorsteinsson! Dessa två befinner sig just nu som tränare i Sverige, och har meriter både från årets Landsmót och Isländska Mästerskapen. Mycket roligt att få se dem på isen i vår!
I övrigt pågår planeringen för evenemanget för fullt. Bl a kommer vi ju att ha en marknadsgata. Innehållet siktar vi på att få så brett som möjligt – där ska finnas något för alla. Gärna lokalproducerat och unikt! Om du har tips eller själv vill stå där så kontakta gärna vår ansvariga för marknadsgatan.