Horse1TV på Islandshäst SM 8-12 juli

2014 vann Anna Stenbeck och Orri från Mörtö SM-guld i Tölt T1 och fyrgångskombination.
2014 vann Anna Stenbeck och Orri från Mörtö SM-guld i Tölt T1 och fyrgångskombination. Foto: Hors1TV

Under Islandshäst SM på Strömsholm den 8-12 juli kommer Horse1tv vara på plats och spela in ”Bakom kulisserna: Islandshäst SM”.

Tillsammans kommer Johanna Elgholm och Anna Stenbeck att intervjua deltagare, tränare och personer på plats samt ge en exklusiv inblick i islandshästvärlden, även för den oinsatte.

Johanna driver idag sin verksamhet på Edeby Gård utanför Mariefred och har arbetat med islandshästar sedan 1991. Hon utbildar och tränar islandshästar, är en av Sveriges få internationella sportdomare och B-tränare. Johanna har även tävlat nationellt och internationellt och är tränare för ungdomslandslaget.

Anna har sedan 2006 jobbat professionellt med islandshästar. Hon är utbildad B-instruktör, C-tränare och lokalklubbs domare. Hon jobbar halvtid på Lendelundens Lantlif där hon inriktar sig på att ha lektioner, hästutbildning och rådgivning samtidigt som hon driver sitt egna företag med inriktning på häst- och ryttarutbildning.

Anna och Johanna möttes i sin kärlek till islandshästar då Anna var 9 år och Johanna 18 år och har följts åt i livet sedan dess. Anna jobbade även en period hos Johanna.

Den 2 augusti kl. 20.00 är det premiär för programmet ”Bakom kulisserna: Islandshäst SM” exklusivt på Horse1TV.

Under augusti kommer även Highlight program med höjdpunkter från Islandshäst SM sändas på kanalen.

Johanna Elgholm och Háleggur från Hyndevard Foto: Horse1TV
Johanna Elgholm och Háleggur från Hyndevard
Foto: Horse1TV

 

 

 

Skärmavbild 2015-03-27 kl. 12.45.00