Ett ögonblick Anne Fornstedt….

Date:

Delar av järngänget! Anne Fornstedt längt till vänster.
Foto: Vintermästerskapen.

Ishestnews: Har du som arrangör någon kommentar till hur det gick på premiären idag?
Hur kände du att det fungerade med tidsplan, nivå på ekipage, publikantal, organisation allmänt, vad var bra och vad kan bli bättre?

Anne: Vi blev ca 20 min försenade totalt så det får räknas som godkänt. Vi hade väldigt blandad nivå på ekipagen vilket också var meningen. Allt från lättklass barn till riktiga elitekipage.
Det var nog ca 500 personer i publiken när det var som mest. Vi har fått enormt mycket beröm och positiv feedback.
Vi hade behövt några fler funktionärer men det var inget som påverkade tävlingen negativt. Det var bara det att vi själva som jobbade fick springa som tusan. Vi ska försöka tävla själva på de kommande tävlingarna så då ska vi försöka organisera funktionärerna lite mer till dess.

Vi hade inte kunnat ana att det skulle bli en sådan succé. Vi har haft som princip att inte säga nej till något. Man har kunnat anmäla sig, byta grenar, varv och hästar i sista stund. Alla som har velat har fått box till sina hästar och vi har verkligen varit måna om att alla ska känna sig riktigt välkomna. Vi som arrangerar är ett bra team som kompletterar varandra riktigt bra. Alla är pigga och får saker gjorda snabbt och effektivt.
Vi har haft jätteroligt och skrattat massor. Nu känner vi oss lite mer varma i kläderna och ser fram emot de kommande tävlingarna 9 feb och 2 mars.

 

Share post:

Related articles

Ska du till Landsmót? Bästa hästfesten och I år kommer även sportgrenarna att vara med.

  I år är det Landsmóts-år och är man på Island så märks det redan. Det förbereds, tränas och...

– Att bli arg på rädslan är som att hälla bensin på elden, säger Linda-Marie Lundqvist, legitimerad pyskolog

Linda-Marie Lundqvist har jobbat med islandshästar, gått ett år på Hólar och är legitimerad psykolog. Efter en ridolycka...

– Målet är att jag ska sitta centrerat och kommunicera med små hjälper, förklarar Beatrice von Bodungen

Beatrice von Bodungen har med sin Hördur frá Varmadal gått från klarhet till klarhet. Under förra årets SM gjorde vi en...

Rekordintresse för ny islandshästtävling – fokus på ungdomar och välgörenhet

Islandshästar, käpphästtävling, marknadsgata och lotteri till förmån för Min Stora dag när Hella Islandshästar och Nannarps Gård satsar...