Lician Horse söker betatestare!

Date:

10544386_10154732867905696_135878791428245010_n

Lician Horse är en alldeles ny app för  iPhone och IOS 8. Appen har massor av “hästvänliga” funktioner. I Lician Horse kan du lägga in din eller andras hästar, lägga in foder och räkna ut en foderstat. Allt lagras i en databas och finns kvar.  Alla i ett specifikt stall kan samsas om en “stallplats” där alla hästar, ägare och foder finns med. Stallvännerna kan kommunicera med varandra i en chat, fylla i “att-göra-listor”, allmänna eller kopplade till både stallets hästar och foder.

– Vi har försökt göra en app specifikt för hästägare och för att förenkla deras vardag, förklarar Sebastian på Lician. Extra stolta är vi över att appen fungerar lika bra vare sig du har tillgång till Internet eller ej. Appen synkas med databasen så snart du får tillgång till Internet igen. Hur många är det inte som har dåligt Internet just på stallet?

Nu söker gänget bakom appen flera betatestare för att kontrollera att allt fungerar som det ska. Ifall du vill vara med och testa Lician Horse så måste du använda appen och vara beredd att rapportera in eventuella “buggar”. Det gör man enkelt genom att klicka på ett frågetecknet som finns överallt i appen och skicka in dina kommentarer. Vilken feedback som helst är bra.

– Alla aktiva betatestare kommer att få ett gratis halvår med Lician Horse, berättar Sebastian.

– Just nu arbetar vi för att man ska kunna använda appen även på webben för dem som inte har iPhone så att alla kommer åt informationen. Webbappen är redan på god väg.

Om du vill vara med och testa anmäler du dig längst ned på www.lician.com/licianhorse/se. Sen får du ytterligare information inom två arbetsdagar.

Features1_mockupFeatures2_mockup-2Features1_mockup2Features2_mockup

Share post:

Related articles

Hos Malin bygger man hästarnas kropp och knopp genom motion i flock. 

Springa fritt utan ryttare är nyttigt och roligt för hästarna. Filmat av Anette Alsterå För Malin Jacobsson som driver Stall...

Gammal är äldst! Och bäst! Eyrún Ýr och 18-årige Hrannar vann Meistaradeildins femgång

De kom sist in till finalen med lite strul i passläggningarna men i finalen visade de var skåpet...

Uttagningskriterierna för Svenska islandshästförbundets landslagstrupp är nu klara

Uttagningskriterierna för Svenska Islandshästförbundets landslagstrupp 2024 är nu klara. Uttagningarna av landslagsgruppen organiseras och genomförs av Uttagningskommittén (UK)...

Sammansvetsat gäng är i full gång med att arrangera NM 2024. Fram till 1 mars kan du köpa rabatterade biljetter!

Planerar du att åka till NM 2024? I år är Danmark värdnation och tävlingarna går av stapeln i...