Lician Horse söker betatestare!

10544386_10154732867905696_135878791428245010_n

Lician Horse är en alldeles ny app för  iPhone och IOS 8. Appen har massor av ”hästvänliga” funktioner. I Lician Horse kan du lägga in din eller andras hästar, lägga in foder och räkna ut en foderstat. Allt lagras i en databas och finns kvar.  Alla i ett specifikt stall kan samsas om en ”stallplats” där alla hästar, ägare och foder finns med. Stallvännerna kan kommunicera med varandra i en chat, fylla i ”att-göra-listor”, allmänna eller kopplade till både stallets hästar och foder.

– Vi har försökt göra en app specifikt för hästägare och för att förenkla deras vardag, förklarar Sebastian på Lician. Extra stolta är vi över att appen fungerar lika bra vare sig du har tillgång till Internet eller ej. Appen synkas med databasen så snart du får tillgång till Internet igen. Hur många är det inte som har dåligt Internet just på stallet?

Nu söker gänget bakom appen flera betatestare för att kontrollera att allt fungerar som det ska. Ifall du vill vara med och testa Lician Horse så måste du använda appen och vara beredd att rapportera in eventuella ”buggar”. Det gör man enkelt genom att klicka på ett frågetecknet som finns överallt i appen och skicka in dina kommentarer. Vilken feedback som helst är bra.

– Alla aktiva betatestare kommer att få ett gratis halvår med Lician Horse, berättar Sebastian.

– Just nu arbetar vi för att man ska kunna använda appen även på webben för dem som inte har iPhone så att alla kommer åt informationen. Webbappen är redan på god väg.

Om du vill vara med och testa anmäler du dig längst ned på www.lician.com/licianhorse/se. Sen får du ytterligare information inom två arbetsdagar.

Features1_mockupFeatures2_mockup-2Features1_mockup2Features2_mockup