Var med och stöd välgörenhetskeppni för Bancancerfonden

Date:

 

barnc

Den 13 mars arrangeras en välgörenhestkeppni till förmån för Barncancerfonden Södra i Fleninge, Skåne. Initiativtagare till arrangemanget och tillika tävlingsarrangörer är Emilia Lif, Illugi G. Pálsson, Emma Snygg, Marita Nilsson och Stall Gunnarlunda.

Till en början planerade man 65 starter men intresset har varit mycket stort och tävlingen blev snabbt full. Därför har man nu bestämt sig för att öka på antalet platser en aning. Det har även gått mycket bra att få in sponsorpriser till tävlingen och vill arrangörerna passa på att rikta ett stort tack till de som redan nu är med och sponsrar. Här nedan kan man läsa mer om välgörenhetskeppnin:

Varje år drabbas 300 barn i Sverige av cancer. Varje dag kämpar både den drabbade och anhöriga för att leva ett så normalt liv som möjligt trots den fruktansvärda sjukdomen.

Den 13:e mars avslutar vi på Hestanaust vår pengarinsamling med en välgörenhetstävling i firmakeppni för alla ryttare på Stall Gunnarlunda som dessutom sponsrar med fina vinstpriser. Vi har i dagsläget 2 isländska domare som kommer att döma samtliga klasser. De sponsrar med sin insats under dagen samt vinstpriser.

Vi kommer att ta emot anmälningar via icesale och ALLA pengar för anmälningsavgift och annat går oavkortat till Barncancerfonden Södra!!

Vi letar såklart efter sponsorer som vill vara med och göra en behjärtansvärd insats för barnen och dess anhöriga.
Vill du vara med och sponsra med priser eller dylikt så hör av dig till; illugi.emilia@hestanaust.se eller 0734-032876.

Vårt motto är att En person kan inte göra allt, men alla kan göra något!
Hoppas du vill vara med oss i vår insamling mot barncancer.

Hälsningar
Emilia Lif, Illugi G. Pálsson, Emma Snygg, Marita Nilsson & Stall Gunnarlunda, tävlingsarrangörer

Share post:

Related articles

Film: Louise Löfgrens och Filippa Hellténs hela clinic från Eurohorse

  Vi har fått möjlighet att publicera Louise Löfgrens och Filippa Hellténs clinic från Eurohorse. Under clinicen visar och förklarar Louise och...

IceFoal- Ny officiell sajt för unghästmönstringar

    Den nya sajten IceFoal som är specialutformad för föl och unghästmönstringar laserades officiellt i veckan. Det är avelsledaren...

2024 blir de unga förmågornas år för Máni Hilmarsson

Máni Hilmarsson behöver knappast någon presentation, förra året var ju ett super-år där han tillsammans med Gljátoppur frá...

F.T firade 50 år med pompa och ståt, bilder från clinicen

  I år fyller det isländska tränarförbundet, Félag Tamningamanna,  50 år. I helgen hölls det en stor clinic för...