Tävling till förmån för Rosa bandet

Date:

Den 4 november går tävlingen Lev Rosa av stapeln på Bergsgården i Forshaga. Tävlingen, som anordnas av Victoria Österberg, Johanna Wingstrand, Linnea Brofeldt och Erika Diijkstra, genomförs till förmån för välgörenhet och allt överskott går till Bröstcancerfonden. Tjejerna hoppas på en lyckad och givande dag.

– Målet är att ha kul samtidigt som vi ska samla in så mycket pengar som möjligt till cancerforskningen.

Tävlingen kommer att pågå under en hel dag med uttagningar och finaler i F2, V2, T3, T8, V5 och tvågång. Intresset har varit stort och redan nu är klasserna fulla. Många sponsorer, bland annat Equality Line, G-boots, Hestbolaget och Backome Islandshästar, har skänkt fina priser och tävlingen tar fortfarande tacksamt emot fler donationer.

– Det är otroligt roligt att intresset varit så stort och att så många företag velat vara med och bidra. Det är vi väldigt tacksamma för.

Det har även öppnats ett swishkonto hos cancerfonden där man kan skänka pengar och det kommer finnas en insamling på plats. Tjejerna tror att tävlingens syfte kan tilltala många och i framtiden hoppas de på att få se fler liknande arrangemang.
– Vi vill skapa en rolig tävling med fina priser och utan en massa krav. Alla ska kunna vara med oavsett om man är en etablerad tävlingsryttare eller tävlar för första gången.

Vill du skänka pengar till insamlingen? Swisha BESEGRA 39255 till 901 95 14 eller följ länken nedan:

https://www.cancerfonden.se/insamlingar/lev-rosa

Share post:

Related articles

Resultat från Skånska Mästerskapen

  I helgen gick de Skånska Mästerskapen av stapeln på vackra Margaretehof i Skåne. Det var varma och dammiga dagar...

Östsvenska Mästerskapen – ÖSM, första delen är klar

Östsvenska Mästerskapen är i full gång på Gerstorpsbanan strax utanför Lindköping. Tävlingen innehåller både sportgrenar liksom gædingakeppni. De...

Icelandic Breeding: Auðholtshjáleiga

First out in our breeding series is one of Icelands most wellknown and successful breeders, Gunnar Arnason, Kristbjörg...

Fyrgångstoet Miljón fra Berkåsa högst bedömd i Norge

  Vid årets första avelsvisning i vårt kära grannland Norge visades 13 hästar och därav 12 till en totalbedömning....