Tävling till förmån för Rosa bandet

Date:

Den 4 november går tävlingen Lev Rosa av stapeln på Bergsgården i Forshaga. Tävlingen, som anordnas av Victoria Österberg, Johanna Wingstrand, Linnea Brofeldt och Erika Diijkstra, genomförs till förmån för välgörenhet och allt överskott går till Bröstcancerfonden. Tjejerna hoppas på en lyckad och givande dag.

– Målet är att ha kul samtidigt som vi ska samla in så mycket pengar som möjligt till cancerforskningen.

Tävlingen kommer att pågå under en hel dag med uttagningar och finaler i F2, V2, T3, T8, V5 och tvågång. Intresset har varit stort och redan nu är klasserna fulla. Många sponsorer, bland annat Equality Line, G-boots, Hestbolaget och Backome Islandshästar, har skänkt fina priser och tävlingen tar fortfarande tacksamt emot fler donationer.

– Det är otroligt roligt att intresset varit så stort och att så många företag velat vara med och bidra. Det är vi väldigt tacksamma för.

Det har även öppnats ett swishkonto hos cancerfonden där man kan skänka pengar och det kommer finnas en insamling på plats. Tjejerna tror att tävlingens syfte kan tilltala många och i framtiden hoppas de på att få se fler liknande arrangemang.
– Vi vill skapa en rolig tävling med fina priser och utan en massa krav. Alla ska kunna vara med oavsett om man är en etablerad tävlingsryttare eller tävlar för första gången.

Vill du skänka pengar till insamlingen? Swisha BESEGRA 39255 till 901 95 14 eller följ länken nedan:

https://www.cancerfonden.se/insamlingar/lev-rosa

Share post:

Related articles

– Just nu rider jag mycket i grundgångarterna och försöker få hästarna mer ridbara och lösgjorda, säger Madelen Johanson

Madelen Johanson tävlar både islandshäst på Elitnivå och dressyr på varmblod. Nyligen var vi på en heldagsclinic med henne...

Jóhann Skúlason förlorar sitt domsmål

M Nyligen dömdes det i Jóhann Skúlasons mål där han överklagat isländska ridsportförbundets beslut att utesluta honom från landslaget....

Lollo planerar att tävla Týr och nya tävlingshästen Aron

Louise Löfgren är en van tävlingsryttare sedan barnsben. Hon är uppvuxen med islandshästar på Raudhetta Gård som hon...

Hjärnan, kunskap och riktigt bra hästar är avlarens bästa vän! En pratstund med Olil Amble om avel, tankar kring visningar och annat.

Olil Amble och Bergur Jónsson bor på gården Sydri Gegnishólar där de bedriver sin hästverksamhet i företaget Gangmyllan....