SIF söker förbundsadministratör

Date:

 

 

Är du en utvecklingsorienterad, serviceinriktad och noggrann administratör som vill arbeta inom föreningslivet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten:

Som förbundsadministratör ansvarar du för det löpande administrativa stödet till medlemmar, förbundsstyrelse och övriga förtroendeorganisationen. Du utvecklar och implementerar väl fungerande administrativa arbetsprocesser och ansvarar för delar av förbundets ekonomihantering. I tjänsten ingår att ge specifikt stöd till några av förbundets sektioner samt att koordinera möten, kurser och seminarier och att vid behov delta vid av förbundet anordnade arrangemang.

Kansliet ansvarar tillsammans för att besvara inkommande frågor från medlemmar, externa samarbetsparter m fl., säkerställa att hemsida, medlemssystem etc. är uppdaterat, samt för att samordna delar av förbundets löpande verksamhet. Om dig Du har en eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi eller liknande. Du har mycket god admininistrativ förmåga samt erfarenhet av att arbeta med ekonomihantering. Vidare har du erfarenhet av och stort intresse för att utveckla arbetsprocesser och rutiner samt av att arbeta i ekonomi- och medlemssystem.

Din föreningskunskap är god liksom din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Kunskap om islandshästen och SIFs verksamhet är meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad och serviceinriktad och tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du är en bra lagspelare. SIFs kansli ligger för närvarande i Strömsholm i Ridsportens Hus. Kansliet bemannas idag av två tjänstemän och vi har en medarbetare som arbetar på distans med marknadskommunikation. Förbundsadministratörstjänsten är placerad på kansliet.

Tjänsten är tillsvidare, arbetstiden cirka 75%. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan, innehållande personligt

brev och CV, senast den 2 mars 2018, till albinsson_anna@hotmail.com Märk ansökan ”Förbundsadministratör SIF”. SIF välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsförmåga eller etnisk och religiös tillhörighet.

För information om tjänsten kontakta följande personer i förbundsstyrelsen:

Anna Albinsson, 0705-222 611 (kvällstid)

Ulrika Backan, 076-772 05 31 (kvällstid)

Källa: icelandichorse.se 

Share post:

Related articles

Reportage från den inspirerande hästfestivalen på Sundabakki med föreläsningar, clinic, hingstar och annan inspiration

  Lördagen satt vi bänkade i det ljusa ridhuset på Sundabakki. Det var dags för Hästfestival. När Vignir Jónasson...

De kom, de sågs i passage, de segrade! Olil och Glampi vann kvällens gædingalist

Och inte bara passage utan även ökad tölt, samlad tölt, explosiv galopp och tillbaka till samling. I kvällens...

Islandshästens dag är tillbaka den 26 mars i Helsingborg

  Äntligen är det dags för Islandshästens dag i Helsingborg igen. Liksom många andra event fick tävlingen ställas in...

En pratstund med Jenny Mandal om Gædingalist. ”Grenen ska visa islandshästens genuina särart med uttrycksfulla rörelser och bra gångarter!”.

Som vi redan tidigare kunnat läsa har Gædingafimi bytt namn till Gædingalist. Om vi översätter till svenska så...
sv_SESvenska