Rickebasta satsar på ny tävlingsform

 
En spännande säsong väntar på Rickebasta!
Rickebasta Meistardeildin är en ny tävling för både lag och individuellt.
Rickebasta har ett spännande tävlingsår framför sig och satsar på roliga tävlingar under 2022. Första tävlingen för året, ”Rickabasta Meistardeildin” är uppbyggd utifrån Rickebastas värderingar; kamratskap alla träffas och uppmuntras till att sudda ut gränser, som ålder och tävlings- och ridvana. Tävlingssäsongen förlängs också eftersom möjligheten finns att tävla i ridhus. Skickliga elitklassryttare såväl de som tävlar för första gången, oavsett ålder; barn, ungdomar och vuxna, är välkomna att delta och tävlar under samma dagar.
 
Lagtävlingar sker på olika nivåer och löper under tre månader där lagen tränar tillsammans emellan deltävlingarna. Första deltävlingen sker i januari (töltgrenar), andra i februari (fyr- och femgångsgrenar) och sista i mars (tölt- plus fyr- och femgångsgrenar) då de vinnande lagen koras.
 
Rickebasta följer alltid Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer för att genomföra ett så bra och säkert arrangemang som möjligt. För mer information se Rickebasta på Facebook och i Insta. Varmt välkommen med din anmälan (sista dag 21 januari) och här nedan: