Rapport och bilder från Isivästcupen deltävling 2

av4

Den 9 februari gick Isivästcupens andra deltävling av stapeln. Efter mycket jobb med sysslor i stallet som hagbyggande och byggande av bana, samt massa pappersjobb hemma så var allting redo för att köra igång den andra deltävlingen. Med trevlig stämning och fina hästar genomfördes tävlingsdagen med flyt och glada hästar och ryttare. 

Högst poäng för dagen delades ut till Julia Ling och Hamar frá Litla-Hamri. En totalpoäng på 6.57 i V2 As-final och belönades med hela 8.0 av en domare för sin fantastiska ökade tölt. 

Ett annat ekipage som utmärkte sig lite extra var Lina Asker på Hildur som plockade hem vinsten i både tregång och V5u. I tregång med poängen 6.39 och V5u 6.47. 

Nu är samtliga två deltävlingar genomförda och vi börjar ladda inför finalen den 9 mars. Vilka ekipage som har kvalificerat sig står nu klart och vi har precis börjat jobba med upplägget. Efter två arrangemang av tävling så känner vi alla tre att vi börjar få in flytet och kunskapen kring hur en tävling bör läggas upp på bästa sätt. Vi lär oss av våra misstag för att kunna undvika dessa misstag under finalen så att den ska bli så bra som möjligt. 

För mer resultat samt fler bilder se www.isivastcupen.se

Vid pennan: Filippa Hellten.

 

av1

av2

av5

av6