Free Porn

Rapport från FEIFs ungdomsläger

Date:

teaching

Norska Islandshästförbundet och Stall Kjersem i samarbete med Stall SP stod som värd för FEIFs Ungdomsläger 2013. Stall Kjersem ligger i de vackra bergen med samma namn som stallet, mitt emellan Molde och Ålsesund. Trettiosex deltagare mellan 13 och 18 år, från 11 medlemsländer var på plats tillsammans med sina ledare.

Björn Kjersem och Stian Pedersen med familjer och vänner, hade ordnat ett spännande och varierande utbud av aktiviteter. I soligt väder red man upp till Blafjellet, vandrade med den berömde Stein P Aasheim, tränade med Stian Pedersen (som har fem världsmästarmedaljer), såg unghästträning och såg film från förr, från en resa till Mongoliet och en film om en resa till Sverige för att köpa kaffe (?).

Men han också med shopping i Ålesund, att vara med och tävla i en lokaltävling på Tresjord hestecenter. Sist men inte minst fick deltagarna nya vänner för livet.

Stian höll ett föredrag om hur han tränar sina hästar och uppmanade ungdomarna hur man tar sig till toppen.

I övrigt rapporteras fantastiskt väder, avsaknad av Internet och mobiltelefoner, god mat och boende i ett gammalt norskt hus.

Fritt översatt från FEIFs rapport om Ungdomslägret.

fycamp2013

Share post:

Related articles

Christina med Nori vann T2. Beatrice och Hördur på andra plats.

Ledande Hans Christian Løwes häst Falinn fra Vivildgård blev övertaggad i finalen och de valde att utgå. Istället...

Junioren Saga med Snekkja vann T2 för Juniorer och young rider

Det är fascinerande att se hur stabilt hästarna går i tygelsläppet i A-finalen i T2 junior och young...

Kraftfullt beskriver A-finalen i T1. Vinst till Katie och Salvar!

Katie Sundin Brumpton med Salvar frá Klukku gjorde en fantastisk final i T1. Vilken kraft. Så snyggt! De fick hela 8.83...

Danmark tog segern i T1 Young rider genom Mathilde oxh Taktur

Eftermiddagens första final var A-finalen i Tölt T1 YR. Vinsten gick till Mathilde Storgaard Mehlsen med Taktur frá Vakurstödum med poängen 7.28....