Ishestnews goes NM!

Skärmavbild 2016-08-10 kl. 23.33.39

I morgon åker Ishestnews till NM, vi börjar rapportera i morgon eftermiddag. Redan nu vet vi att det varit flera svenska framgångar. Bland annat ligger Pierre Sandsten Hoyos och Geisli frá Svanavatni i ledning inför finalerna i Femgång Young Rider. Även Marcus Jonsson på Seifur frá Hestasýn kommer till A-final, än så länge är han på 3:e plats. I A-flokk leder Hraunar frá Efri-Raudlaek och Magnús Skúlason, och även Villi frá Gillastödum och Lovisa Enblom ligger bra till, nu på fjärde plats och in i A-final. I GDT är än så länge Rebecka Fritzell och Gunnhildur frá Reykjavik med i toppen på tredje plats och även Matilda Husbom och Sóllilja frá Álfhólum kommer till A-final efter att ha vunnit B-finalen med 8,475.

I GDY kommer vi att se Tekla Lindroos och Berserkur frá Stykkisholmi i A-final.

B-finalen i A-flokk är för övrigt redan klar och på 10 plats kom Flosi från Rosenlunda och Karin Gunnarsson med 8,582, på 12:e plats Atlas frá Hvóli och Vignir Jónasson, 8,533.

I B-finalen i B-flokk placerade sig Röst frá Laekjamóti och Filippa Montan på 9:e plats, 8,677 och Daladís från Kungaskogen och Louise Sieka på 11 plats, 8,369