Intervju med arrangörerna Jennie Filipsson Eriksson och Rebecca Benje Holmström

Date:


 

Vilken succé Elmia Icelandic Powershow blev! Domare, ryttare och publiken, alla var lika nöjda. I gången som ledde till tävlingarna välkomnades vi av ljudet av en töltande häst och sedan gick vi igenom en finfin marknadsgata för att slutligen komma fram till den fullstora banan i den ljusa hallen. Elmia Icelandic Powershow var rent av världens första World Ranking-tävling inomhus.

Ryttarna berömde också underlaget, stallarna och allt runtomkring.

För oss i pressen var välkomnandet synnerligen bra, vi fick våra ackrediteringar inom några minuter tillsammans med ett mail med kod till den dedicerade pressparkeringen. 

Här är en pratstund med de båda tjejerna, Jennie Filipsson Eriksson och Rebecca Benje Holmström som tillsammans med otroligt duktiga funktionärer startad något vi hoppas ska bli en tradition.

Share post:

Related articles

Hingstvalet: Visir från Tavelsjö är Änghagas val 2024

Spuni frá Vesturkot-sonen Visir från Tavelsjö kommer att stå på station hos Juliane Klink och Pia Burman på Änghaga Islandshästar...

Årets bild?

Ridhusshower och uppvisningar är både vanligt och populärt inslag på Island så här på vårkanten innan utomhussäsongen drar...

Vårhälsning från Vallfari

  1 maj är islandshästens officiella dag och vi fick en härlig vårhälsning från södra Stockholm där stallarna Hemfosa,...

Sitsen som verktyg för ökat samspel och prestation! Intervju med Anna Stenbeck.

När Beatrice von Bodungen berättade om den hjälp både hon och Hördur fått av Anna Stenbeck så ville...