Ett ögonblick Anne Fornstedt….

Date:

Delar av järngänget! Anne Fornstedt längt till vänster.
Foto: Vintermästerskapen.

Ishestnews: Har du som arrangör någon kommentar till hur det gick på premiären idag?
Hur kände du att det fungerade med tidsplan, nivå på ekipage, publikantal, organisation allmänt, vad var bra och vad kan bli bättre?

Anne: Vi blev ca 20 min försenade totalt så det får räknas som godkänt. Vi hade väldigt blandad nivå på ekipagen vilket också var meningen. Allt från lättklass barn till riktiga elitekipage.
Det var nog ca 500 personer i publiken när det var som mest. Vi har fått enormt mycket beröm och positiv feedback.
Vi hade behövt några fler funktionärer men det var inget som påverkade tävlingen negativt. Det var bara det att vi själva som jobbade fick springa som tusan. Vi ska försöka tävla själva på de kommande tävlingarna så då ska vi försöka organisera funktionärerna lite mer till dess.

Vi hade inte kunnat ana att det skulle bli en sådan succé. Vi har haft som princip att inte säga nej till något. Man har kunnat anmäla sig, byta grenar, varv och hästar i sista stund. Alla som har velat har fått box till sina hästar och vi har verkligen varit måna om att alla ska känna sig riktigt välkomna. Vi som arrangerar är ett bra team som kompletterar varandra riktigt bra. Alla är pigga och får saker gjorda snabbt och effektivt.
Vi har haft jätteroligt och skrattat massor. Nu känner vi oss lite mer varma i kläderna och ser fram emot de kommande tävlingarna 9 feb och 2 mars.

 

Share post:

Related articles

Icehorse Festival: Lollo och Rex kom tvåa i B-finalen i V1. Bara fyra hundradelar skiljde.

Så nära, så nära. Louise Löfgren med Hástigur Rex Depilsson hade ledningen inför sista momentet ökad tölt. Men det var extremt...

Icehorsefestival: Förra årets vinnare i T1 i ledning. Sys Pilegaard med Abel fra Tyrevoldsdal

  Guld på NM, vinst på Friends 2021, vinst här förra året, ja vinsterna går knappt att räkna för Sys...

Icehorse Festival: Välkommen till A-finalen i T4 Anna och Odinn!

  Det kan väl aldrig bli tjatigt med svenskar som går vidare till A-final. Så himla roligt och välförtjänt,...

Icehorse Festival: Anna Funni och Odinn kom tvåa i B-finalen efter dunderprogram

Vilken snygg B-final de gjorde Anna Funni Jonasson med Odinn från Funni. Som du kunde höra i gårdagens intervju så är 9-årige...
sv_SESvenska