Biljettsläpp till Tölt on Ice

Date:

 

Skärmavbild 2014-08-21 kl. 13.53.55

Tölt on Ice är en tävling på Is i Kungsbacka Ishall. Vi som ligger bakom det här är två islandshästföreningar, Vaengur & Djarfur i området Mölndal och Kungsbacka med omnejd.

Vi arbetar alla ideellt och har ingen som helst vinstintresse. Alla inkomster från biljettförsäljning, sponsorer och lotterier går tillbaka till evenemanget. Men det vi har är ett glödande intresse för islandshästen och dess egenskaper. Vi vill med en tävling på is visa upp de fantastiska hästar som finns inom vår värld och spräcka myten om att islandshästen är en skogsmulle/tanthäst. Vi vill ge DIG en fantastisk heldag med några av världens bästa ekipage!

De ekipage som ni kommer att få se i Kungsbacka ishall är och tillhör eliten. Vi är väldigt stolta över att kunna få ihop en tävling i Västsverige på den här nivån.

Vi vill gärna att den här dagen skall bli fylld med inte bara fina ekipage utan också allt runt omkring vår sport. Därför väljer vi att fylla hallen med försäljare av isländskt hantverk, isländsk godis, utrustning, foder, kläder, ja allt som kan tänkas tillhöra hästen. Som ett litet eurohorse helt enkelt, men med fokus på det som är unikt för islandshästen och den isländska kulturen.

Vi kommer också samarbeta med en lokal restaurang och erbjuda god mat, fika, smått och gott.

Det här är vad som händer inne i hallen, och utanför finns de vackra hästarna i sina provisoriska boxar och även där kommer det finnas möjlighet att se och beundra dem.

Med den här korta presentationen hoppas vi ha väckt ert intresse.

Biljettsläpp på Ticnet den 1 oktober 2014.

Kom och njut av ljudet HOVAR på IS!

Varmt välkomna till vår tävling!

Share post:

Related articles

Meistaradeildins fyrgång – Adalheidur och Flóvent vann överlägset

Årets första deltävling i Mästarcupen var fyrgång. Så här i januari brukar ju hästarna vara lite trötta men...

Intervju med Susanne Johansson, ridande polis och islandshästryttare

Susanne Johansson är ridande polis i Göteborg. Och har islandshästar hemma på gården. En spännande kombination, eller hur?...

Rabatt på prenumeration hos Alendis TV som sänder Mästarcupen, VM, Icehorse festival, isländska tävlingar och avelsbedömningarna och annat

I ett samarbete med Alendis TV kan vi erbjuda Ishestnews prenumeranter 15 procents rabatt den första månaden på...

Hemma hos Cecilia Nancke och Kristján Magnússon – harmoni och full fart på samma gång

Vi har lite svårt att hitta till Hebergs Borgasgård där vi kör bland Halländska fält med gårdar utspridda...
sv_SESvenska