Biljettsläpp till Tölt on Ice

Date:

 

Skärmavbild 2014-08-21 kl. 13.53.55

Tölt on Ice är en tävling på Is i Kungsbacka Ishall. Vi som ligger bakom det här är två islandshästföreningar, Vaengur & Djarfur i området Mölndal och Kungsbacka med omnejd.

Vi arbetar alla ideellt och har ingen som helst vinstintresse. Alla inkomster från biljettförsäljning, sponsorer och lotterier går tillbaka till evenemanget. Men det vi har är ett glödande intresse för islandshästen och dess egenskaper. Vi vill med en tävling på is visa upp de fantastiska hästar som finns inom vår värld och spräcka myten om att islandshästen är en skogsmulle/tanthäst. Vi vill ge DIG en fantastisk heldag med några av världens bästa ekipage!

De ekipage som ni kommer att få se i Kungsbacka ishall är och tillhör eliten. Vi är väldigt stolta över att kunna få ihop en tävling i Västsverige på den här nivån.

Vi vill gärna att den här dagen skall bli fylld med inte bara fina ekipage utan också allt runt omkring vår sport. Därför väljer vi att fylla hallen med försäljare av isländskt hantverk, isländsk godis, utrustning, foder, kläder, ja allt som kan tänkas tillhöra hästen. Som ett litet eurohorse helt enkelt, men med fokus på det som är unikt för islandshästen och den isländska kulturen.

Vi kommer också samarbeta med en lokal restaurang och erbjuda god mat, fika, smått och gott.

Det här är vad som händer inne i hallen, och utanför finns de vackra hästarna i sina provisoriska boxar och även där kommer det finnas möjlighet att se och beundra dem.

Med den här korta presentationen hoppas vi ha väckt ert intresse.

Biljettsläpp på Ticnet den 1 oktober 2014.

Kom och njut av ljudet HOVAR på IS!

Varmt välkomna till vår tävling!

Share post:

Related articles

Bellas ridövning: Åttvolter och övergångar

Det här är en av mina favoritövningar just nu, som passar många olika ekipage på många olika nivåer....

Hovklapper på gatorna i centrala Reykjavik

På Island är hästar ett naturligt inslag i både vardag och kultur och på lördagen den 3 juni...

Så här skriver SIF Avel inför Avels-SM

I år kommer vi att få se ett avels-SM i samband med Sport-SM. Så här skriver SIF avel...