Åsa Eriksson har med ett foto att rösta på i FEIFs fototävling

Date:

 

Åsa Erikssons vackra foto

FEIF har haft en fototävling med temat Fire and Ice där en jury valt ut 13 fantastiska bilder att rösta på.De tre som får flest röster kommer att vara med i den fotokalender som FEIF planerar att göra.

En av fotograferna heter Åsa Eriksson och många av oss känner henne som en passionerad islandshästmänniska och har även mött henne som internationell domare i mitten av ovalbanan. Bilden tog hon när hennes dotter red på en isig liten väg med solnedgången som bakgrund.

Här berättar Åsa lite om sig själv.

“Jag heter Åsa Eriksson och bor i Värmland , har hållit på med islandshästar sen -96 , tävlar , dömer och passar även på att ta lite foton när jag åker omkring. Tycker islandshästen är en fascinerande ras som aldrig slutar förvåna en.

Jag kom in från travets värld och kombinerande i flera år, sen styrde jag helt in på islandshäst och har ett brinnande intresse för tävlingsbiten, har alltid varit en sporttjej så å lunka runt i skogen har inte riktigt varit min grej , jag tränar mycket blandat och försöker få in det lite mer vilda islandsridningen från island och sen mixa den med lite klassisk ridning”

 

Rösta gör du här!

Där kan du även se övriga bidrag i tävlingen.

Share post:

Related articles

Bellas ridövning: Åttvolter och övergångar

Det här är en av mina favoritövningar just nu, som passar många olika ekipage på många olika nivåer....

Hovklapper på gatorna i centrala Reykjavik

På Island är hästar ett naturligt inslag i både vardag och kultur och på lördagen den 3 juni...

Så här skriver SIF Avel inför Avels-SM

I år kommer vi att få se ett avels-SM i samband med Sport-SM. Så här skriver SIF avel...