Åsa Eriksson har med ett foto att rösta på i FEIFs fototävling

Date:

 

Åsa Erikssons vackra foto

FEIF har haft en fototävling med temat Fire and Ice där en jury valt ut 13 fantastiska bilder att rösta på.De tre som får flest röster kommer att vara med i den fotokalender som FEIF planerar att göra.

En av fotograferna heter Åsa Eriksson och många av oss känner henne som en passionerad islandshästmänniska och har även mött henne som internationell domare i mitten av ovalbanan. Bilden tog hon när hennes dotter red på en isig liten väg med solnedgången som bakgrund.

Här berättar Åsa lite om sig själv.

“Jag heter Åsa Eriksson och bor i Värmland , har hållit på med islandshästar sen -96 , tävlar , dömer och passar även på att ta lite foton när jag åker omkring. Tycker islandshästen är en fascinerande ras som aldrig slutar förvåna en.

Jag kom in från travets värld och kombinerande i flera år, sen styrde jag helt in på islandshäst och har ett brinnande intresse för tävlingsbiten, har alltid varit en sporttjej så å lunka runt i skogen har inte riktigt varit min grej , jag tränar mycket blandat och försöker få in det lite mer vilda islandsridningen från island och sen mixa den med lite klassisk ridning”

 

Rösta gör du här!

Där kan du även se övriga bidrag i tävlingen.

Share post:

Related articles

Intervju med Caroline Agerhill, nybliven domare i gædingalist

Sverige har fått sex nya domare för Gædingalist. De är Ulrika Backan, Caroline Agerhill, Nina Wahlström, Åsa Nevander,...

Omedelbara åtgärder mot hästvidriga träningsmetoder på Island

  Den isländske filmproducenten Baltasar Kormákur har uttalat sig i fallet med de spanska tränare som förra helgen filmades...

Varierad träning var temat på årets Hólarclinic

I helgen höll tredjeårs eleverna på Hólar sin årliga clinic. Den ingår sem ett led i deras utbildning...

Videointervju med Malin Andersson, tredjeårselev på Hólar

Eleverna som går tredjeåret på Hólar håller enligt tradition varje år en clinic med olika teman. Flera ur...