Vinnare av fototävlingen

Date:

untitled
Mickan Palmqvists snöbild vinner första pris i fototävlingen med motiveringen: “En härlig bild med underbart ljus som förmedlar glädje och frihetskänsla hos både ryttare och hästar.” Mickan vinner ett supersnyggt huvudlag “Heritage” från Hrimnir.

 

 

Det har kommit in massor av fina bilder till Ishestnews fototävling och vi vill tacka för dem! Det roligaste är att se den bredd som finns representerad hos vår ras, så mycket roligt man kan göra med sin häst och vilken glädje den kan skänka oss! Här presenterar vi nu vinnarna och fotograf Emma Jansson lämnar motivering. Emma sponsrar även andra till fjärde pris med sina snygga produkter. Vinnarna har även blivit kontaktade via email och få sina priser hemskickade.

Vi passar på att gratulera alla pristagare! Ishestnews kommer även publicera fler inskickade bilder fortlöpande för det är så många fina bilder som kommit in på temat Glädje med islandshäst.

3
Andra pris: En fantastisk glädje och rörelse i bilden. En kul vinkel som gör att man bara “sugs in” i bilden. Det blev en av favoriterna direkt när jag såg den! Foto: My Damberg
2
Tredje pris: Gillar även glädjen och engagemanget i denna bild. Att de går fint på led och i kombination med vägen gör att det blir fina linjer i bilden. Man får känslan att man gärna vill hänga med på turen! Foto: Louisa Sörensen.
5
Fjärde pris: Det jag gillar i den här bilden (förutom hästen som ser ut att ha det ganska härligt!) är vinkeln på bilden, bergen bakom och de fantastiska glädjande sommarfärgerna! Livet i den hagen ser himla bra ut! Foto: Cathrine Foyn Bruun, Umeå.

Share post:

Related articles

Hästarna bryter isolering, ger glädje och egenvärde – Annas hästar både tävlar och jobbar med ungdomar

Den 6:e april tävlade Sæli frá Bakkakoti tölt på Rickebasta. Två dagar senare jobbade han som terapihäst i...

Falki Skistars – Vägen mot Lag-SM 2024. 

Lag-SM är en tävling för ungdomar mellan 13-21 år där man inte bara tävlar i gångartsgrenar utan även...

“Om vi förbättrar oss som ryttare förbättrar vi hästens möjlighet till prestation”. Madelen Johanson om sits och balans.

Förra året blev Madelen Johanson inbjuden att rida som demonstrationsryttare på en clinic med sin dressyrhäst Mr Bean....

Sverige runt på Islandshästens Dag!  Tips till 1 maj!

Ishestnews har dammsugit islandshäst-Sveriges hemsidor och sociala medier efter aktiviteter som anordnas under Internationella Islandshästens Dag den 1...