Vinnare av fototävlingen

untitled
Mickan Palmqvists snöbild vinner första pris i fototävlingen med motiveringen: ”En härlig bild med underbart ljus som förmedlar glädje och frihetskänsla hos både ryttare och hästar.” Mickan vinner ett supersnyggt huvudlag ”Heritage” från Hrimnir.

 

 

Det har kommit in massor av fina bilder till Ishestnews fototävling och vi vill tacka för dem! Det roligaste är att se den bredd som finns representerad hos vår ras, så mycket roligt man kan göra med sin häst och vilken glädje den kan skänka oss! Här presenterar vi nu vinnarna och fotograf Emma Jansson lämnar motivering. Emma sponsrar även andra till fjärde pris med sina snygga produkter. Vinnarna har även blivit kontaktade via email och få sina priser hemskickade.

Vi passar på att gratulera alla pristagare! Ishestnews kommer även publicera fler inskickade bilder fortlöpande för det är så många fina bilder som kommit in på temat Glädje med islandshäst.

3
Andra pris: En fantastisk glädje och rörelse i bilden. En kul vinkel som gör att man bara ”sugs in” i bilden. Det blev en av favoriterna direkt när jag såg den! Foto: My Damberg
2
Tredje pris: Gillar även glädjen och engagemanget i denna bild. Att de går fint på led och i kombination med vägen gör att det blir fina linjer i bilden. Man får känslan att man gärna vill hänga med på turen! Foto: Louisa Sörensen.
5
Fjärde pris: Det jag gillar i den här bilden (förutom hästen som ser ut att ha det ganska härligt!) är vinkeln på bilden, bergen bakom och de fantastiska glädjande sommarfärgerna! Livet i den hagen ser himla bra ut! Foto: Cathrine Foyn Bruun, Umeå.