Vinnare av biljetterna till SIHS

Date:

 

sihs_300x150

 

Ishestnews vill tacka alla dem som skickade in sina bidrag till vår utlottning av biljetter till  Sweden International Horse Show på Friends Arena den 27-30 november. Vi har nu utsett 4 vinnare som får 2 biljetter var och Titti Skarp vinner 4 biljetter till Olivia och hennes familj.

Vinnare är:

Titti Skarp:

Jag är moster till en hästtokig tjej som har i juni i år förlorat sin lillebror i cancer. Kampen var tuff för lillebror och alla det andra i familjen
jag hoppas vinna till mitt syskonbarn Olivia och hennes familj
dom är så väl unnade att få göra nåt som Olivia gillar, alltså hästar.

Irina Olsson: 

Det är min tur att vinna
För att min lycka ej ska försvinna.
Oj va kul det skulle va
Att få se på Hästar en hel da
Tölt trav eller galopp
Mitt hjärta skulle ta ett hopp
En resa till Stockholm stad
Skulle vara som en parad
Rolig underbar och mycket mer
Vem vet Nästa gång det sker
Att få se en show i denna klass
Skulle få vem som helst som mår kasst
Att skina upp som en sol
Och bli alldeles cool
Därför tycker jag att jag ska vinna
Men om inte, får det inte mitt hjärta för hästar att försvinna

Linda Gunnarsson:

Jag heter Linda och är 23 år gammal och rider på en islandshästridskola utanför Göteborg. Jag är så driven för  att våra ungdomar i stallet ska fortsätta hålla uppe intresset för våra fyrbenta vänner och behandla dem väl med respekt men även behandla varandra med respekt.
Vi har en tjej som heter Emilia som är 14 år gammal som nyligen förlorade sin favorit häst till de gröna ängarna och hon dalar lite i motivation. Hon har en enorm talang, och om jag vinner dessa biljetter hoppas jag att jag kommer kunna hålla hennes driv uppe då det är hennes dröm att få komma till Stockholm Horse Show!  jag tror med rätt stöd och motivation kan hon gå långt!

Erika Mild:

Det är så här att jag har världens bästa mamma som stöttar mig till 100 % .
Hon har aldrig tvekat på att ge mig dom bästa möjligheterna för att lyckas med mina älskade isisar. Jag är då 19 år gammal och har 2 tävlingshästar som jag satsar all min energi på . Tävlade bland annat gaedinga SM nu och de var ju då min kära mamma som fick hjälpa mig med att betala detta.. Då jag inte haft den bästa inkomsten för tillfället !

Skulle väldigt gärna vilja ge henne något tillbaka, för vi alla vet ju att utan bra föräldrar som stöttar och sponsrar har man inte samma möjligheter att lyckas..
Det är även så att min mamma verkligen gillar horse show och skulle bli väldigt glad om hon fick chansen att gå såklart!

Stort grattis till vinnarna som kommer få sina biljetter skickade via mail.

 

 

Share post:

Related articles

Sist ut av svenskarna som ridit Landsmót – Eyvindur Mandal och Sandra Stefánsson

De två sista i vår presentation av svenska ryttare som ridit Landsmót är Eyvindur Mandal och Ishestnews egna Sandra Stefánsson. Ifall...

Missa inte Hippologprogrammets liveclinic med Eyjólfur Isólfsson

Den 14 oktober har Hippologprogrammet, Sveriges enda universitetsutbildning inriktad på häst, en liveclinic via Facebook med adjungerad professor...

Hugo och Tindra-Li gick SIFs avelsvisarkurs för unga

Den 15 september samlades tolv ungdomar på Stenholmen för att gå SIFs avelsvisarkurs för unga, steg 1. Deltagarna...

Sofia Bengtsson och Frida Dahlén har tävlat på Landsmót i storm och regn på tvären

Nu fortsätter vår serie med svenska ryttare som ridit Landsmót med Sofia Bengtsson och Frida Dahlén, som båda fått känna på...