Vår bloggare Sofia Hallin släpper podd tillsammans med Denise Weber

Date:

 

Så här skriver Sofia!

VI SLÄPPER PODD! Tillsammans med Denise Weber kommer jag nu i höst att börja podda. Podden har fått namnet “Söndagskaffe med Sofia och Denise” och kommer från att vi ofta träffas på söndagar, dricker kaffe och pratar häst. Vi är båda två svenskar som bor och arbetar på Island med hästar, båda har även en examen från Hólar Universitet. Våran tanke är att podden kommer vara en blandning mellan fakta, berättelser från vårt liv och arbete men också bara helt vanligt hästsnack! Vi hoppas att kunna fylla ett behov hos folk som vill lyssna på hästsnack mer inriktat mot islandshäst. Till en början kommer vi att försöka släppa ett avsnitt i månaden och sen kommer vi efterhand se hur vi känner att det fungerar, inget är skrivet i sten ännu och vi vill i första hand att detta ska vara ett roligt projekt för oss som vi hoppas att så många som möjligt vill ta del av. 

 

Ni kan redan nu lyssna på en första trailer som vi spelat in där vi berättar mer om oss själva och tanken bakom projektet. I slutet på september/början av oktober kommer första längre avsnittet att släppas, såklart alltid på söndagar. Vi har redan nu en hel del spännande ämnen som vi ser fram emot att ta upp och få diskutera. 

 

Om ni vill följa vår resa kan ni även hålla koll på oss på Instagram, “sofiaochdenise”, där vi kommer att uppdatera er om allt vi gör och när det kommer nya avsnitt. Podden finns på Spotify och i Podcaster appen!

Share post:

Related articles

Umeå Icelandichorse Meeting: Intervju med Gummi Einarsson

Just nu pågår ett av årets största islandshästarrangemang i norra Sverige. Umeå Icelandichorse Meeting och Ishestnews har fått...

Isländskt föl med unik färg

Kolla in det här fölet, Prins frá Akurey 2. Han har en mycket unik färg som han ärvt...

Annie Ivarsdóttír och Jamila Berg har också tävlat på Landsmót

Idag fortsätter vi med intervjuerna av svenska Landsmótsryttare, Annie Ivarsdóttír och Jamila Berg. Annie åkte direkt från ett...

Att tävla på Landsmót – svenska ryttare berättar!

Att tävla på Landsmót är något av det största man kan vara med om som islandshästryttare och kraven...