Välkomna till Eidfaxi on Ice

 

17530135-w4L3q

I Eidfaxi Islandshästklubb finns en stark tradition av att arrangera islandshästtävlingar. Det hela startade redan för många år sedan när Eidfaxi började arrangera tävlingar på anrika Pösabanan. Tävlingarna var välbesökta redan då och kännetecknades av en mycket god stämning.

Tävlingsverksamhen blev mer omfattande liksom behovet av en större tävlingsanläggning. Hösten 2008 invigdes den förstklassiga anläggningen vid Sundbyholm. Sen dess har många tävlingar ägt rum där, bland annat SM 2011 och NM 2012.

​​2015 anordnar Eidfaxi fyra tävlingar och vi kickar igång säsongen med en istävling på Eskilstuna Isstadion följt av tre tävlingar på Eskilstuna Hästsportcentrum i Sundbyholm. Fortfarande med ledorden : Den goda stämningen.

För första gången i Eidfaxis historia arrangeras nu en istävling på bandyplan, Eskilstuna Isstadion. Ambitionen  är att arrangera en tävling för ryttare på alla nivåer, i urvalet av grenar hittar du allt från T8 till fyrgång och showpass.  Anmäler dig gör du i icesale. För publiken har vi ett frivilligt inträde som kommer att komma Eidfaxis ungdomar till del.

Varmt välkomna!