Free Porn

Vaengur KM

Date:

Ishestnews fotografs kamera är på reparation så istället får en iPhone-bild på Suzanne Adamssoms-Vas häst med hemstickat täcke illustrera Vaengur KM. Dottern Fanny håller i grimskaftet.

Vaengur Islandshästförening hade delat upp sitt KM i två dagar. I lördagens rejäla blåst kämpade lättklassekipagen i antingen rejäl med- eller motvind. Domarsekreterarnas arbete bestod bland annat i att hålla papper och annat i domarbåsen.
Malin Lundin på Náttfaradis från Stubbekas vann både Lätt 4-gång med 5.67 och Lätt Tölt med 6.09. Bland ungdomarna var det Filippa Helltén på Sokki Frá Bakkakoti som tog hem Lätt 4-gång med 5.92, medan hennes syster Olivia Helltén knep förstaplatsen i Tölt ungdom på Soli från Rolsta 6.09.

Söndagen startade med sol som så småningom byttes mot iskyla och duggregn. Filippa Helltén hade e bra dag igen och vann V2 U 4-gång Ungdom på sin fina “Skägget”, Raudskeggur frá Brautartungu med 6.63. Den vuxna motsvarigheten vann Fanny Vas på Galdur frá Stora-Ási efter en fin uppvisning. De fick 6.30.
Även 5-gången gick till Filippa Helltén denna gång på Vindur frá Hrisbú med poängen 6.29. Bästa vuxna kom på tredje plats; Suzanne Adamson-Vas på Telka frá Dalbae på 5.29.
Tölt Ungdom vann Emma Jünke på Gauti från Äppellunda med 5.89 och bland de vuxna ännu en gång Fanny Vas på Galdur på poängen 6.05.
Så till sist tölt på lång tygel, T4. Här trodde vi länge att vinsten skulle gå till Filippa helltén på Vindur frá Hrisbú som gick som tåget tills han tyckte att det var grönare på andra sidan staketet och klev ut från banan. Synd, för det såg riktigt fint ut. Vinsten gick ändå till Filippa på Raudskeggur med 6.08.

Att ha en bra helg på Vaengurs KM resulterar i ett vandringspris för högsta poäng under tävlingen. Det är inte svårt att gissa vilka som fick priset.
Bland ungdomarna fick Filippa Helltén den fina keramikskäcken från Skomakarns. Eftersom det var Filippas tredje inteckning i priset så får hon behålla det.
Fanny Vas fick vandringspriset för vuxna.

Filippa Helltén får vandringspriset av Margareta Svahn och Lena Liedberg.
Fanny Vas med sitt fina vandringspris.

Share post:

Related articles

Christina med Nori vann T2. Beatrice och Hördur på andra plats.

Ledande Hans Christian Løwes häst Falinn fra Vivildgård blev övertaggad i finalen och de valde att utgå. Istället...

Junioren Saga med Snekkja vann T2 för Juniorer och young rider

Det är fascinerande att se hur stabilt hästarna går i tygelsläppet i A-finalen i T2 junior och young...

Kraftfullt beskriver A-finalen i T1. Vinst till Katie och Salvar!

Katie Sundin Brumpton med Salvar frá Klukku gjorde en fantastisk final i T1. Vilken kraft. Så snyggt! De fick hela 8.83...

Danmark tog segern i T1 Young rider genom Mathilde oxh Taktur

Eftermiddagens första final var A-finalen i Tölt T1 YR. Vinsten gick till Mathilde Storgaard Mehlsen med Taktur frá Vakurstödum med poängen 7.28....