Tölt on Ice 25-26 mars 2022

Date:

 

Tölt On Ice 2022 som anordnas för femte gången, är en av världens största tävlingar för islandshäst på is. Äntligen tillbaka efter 3 års uppehåll i ny större arena – Halmstad Arena!

Marknadsgatan kommer vara dubbelt så stor än tidigare med många spännande utställare. Bla. Topreiter, På Bettet, Dalhems tölt och pass, Tölta, Gboots och Nordjysk Ride och islandshästutrustning.

Elitryttare från hela Norden bjuds in för att delta. Några ryttare som tackat ja är tillexempel Kristján Magnusson, Vignir Jonasson, Katie Sundin Brumptom, Bernt Severinsen, Christina Lund, Jamila Berg mfl. Listan är lång.

Förutom alla fina ekipage har vi även bästa speakern Henning Drath på plats och i domarbåsen ser man bland andra Anne Fornstedt och Pia Andreasson. 

Fredagskvällen inleds med ett kval. Genom att anmäla sig tävlar man om en chans att få rida i lördagens Tölt Senior. Anmälan till det kvalet finns på Indta.se.

Nytt för i år är Flóki-Keppni. Där har vi bjudit in ryttare som vi gärna vill se göra upp på isen. I gångarten Tölt kommer de få visa sina skills. En hel del tunga namn som Gummi, Halli, Reynir osv ger oss ett riktigt spännande startfält! Tölt on Ice engagerar upptill 50 fantastiska funktionärer som ställer upp och jobbar! Något vi är oerhört glada och tacksamma över.

Köp biljetter! Se mer på toltonice.se

Share post:

Related articles

Sammansvetsat gäng är i full gång med att arrangera NM 2024. Fram till 1 mars kan du köpa rabatterade biljetter!

Planerar du att åka till NM 2024? I år är Danmark värdnation och tävlingarna går av stapeln i...

SIF Avel bjuder in till gratis Worldfengurwebinar den 4 mars

    WorldFengur, databasen där i stort sett hela världens islandshästar är registrerade är en magisk kunskapsbank, även för dig...

Film: Louise Löfgrens och Filippa Hellténs hela clinic från Eurohorse

  Vi har fått möjlighet att publicera Louise Löfgrens och Filippa Hellténs clinic från Eurohorse. Under clinicen visar och förklarar Louise och...

IceFoal- Ny officiell sajt för unghästmönstringar

    Den nya sajten IceFoal som är specialutformad för föl och unghästmönstringar laserades officiellt i veckan. Det är avelsledaren...