Tölt on Ice 25-26 mars 2022

Date:

 

Tölt On Ice 2022 som anordnas för femte gången, är en av världens största tävlingar för islandshäst på is. Äntligen tillbaka efter 3 års uppehåll i ny större arena – Halmstad Arena!

Marknadsgatan kommer vara dubbelt så stor än tidigare med många spännande utställare. Bla. Topreiter, På Bettet, Dalhems tölt och pass, Tölta, Gboots och Nordjysk Ride och islandshästutrustning.

Elitryttare från hela Norden bjuds in för att delta. Några ryttare som tackat ja är tillexempel Kristján Magnusson, Vignir Jonasson, Katie Sundin Brumptom, Bernt Severinsen, Christina Lund, Jamila Berg mfl. Listan är lång.

Förutom alla fina ekipage har vi även bästa speakern Henning Drath på plats och i domarbåsen ser man bland andra Anne Fornstedt och Pia Andreasson. 

Fredagskvällen inleds med ett kval. Genom att anmäla sig tävlar man om en chans att få rida i lördagens Tölt Senior. Anmälan till det kvalet finns på Indta.se.

Nytt för i år är Flóki-Keppni. Där har vi bjudit in ryttare som vi gärna vill se göra upp på isen. I gångarten Tölt kommer de få visa sina skills. En hel del tunga namn som Gummi, Halli, Reynir osv ger oss ett riktigt spännande startfält! Tölt on Ice engagerar upptill 50 fantastiska funktionärer som ställer upp och jobbar! Något vi är oerhört glada och tacksamma över.

Köp biljetter! Se mer på toltonice.se

Share post:

Related articles

– Att bli arg på rädslan är som att hälla bensin på elden, säger Linda-Marie Lundqvist, legitimerad pyskolog

Linda-Marie Lundqvist har jobbat med islandshästar, gått ett år på Hólar och är legitimerad psykolog. Efter en ridolycka...

– Målet är att jag ska sitta centrerat och kommunicera med små hjälper, förklarar Beatrice von Bodungen

Beatrice von Bodungen har med sin Hördur frá Varmadal gått från klarhet till klarhet. Under förra årets SM gjorde vi en...

Rekordintresse för ny islandshästtävling – fokus på ungdomar och välgörenhet

Islandshästar, käpphästtävling, marknadsgata och lotteri till förmån för Min Stora dag när Hella Islandshästar och Nannarps Gård satsar...

Hästarna bryter isolering, ger glädje och egenvärde – Annas hästar både tävlar och jobbar med ungdomar

Den 6:e april tävlade Sæli frá Bakkakoti tölt på Rickebasta. Två dagar senare jobbade han som terapihäst i...