Tölt on Ice 25-26 mars 2022

 

Tölt On Ice 2022 som anordnas för femte gången, är en av världens största tävlingar för islandshäst på is. Äntligen tillbaka efter 3 års uppehåll i ny större arena – Halmstad Arena!

Marknadsgatan kommer vara dubbelt så stor än tidigare med många spännande utställare. Bla. Topreiter, På Bettet, Dalhems tölt och pass, Tölta, Gboots och Nordjysk Ride och islandshästutrustning.

Elitryttare från hela Norden bjuds in för att delta. Några ryttare som tackat ja är tillexempel Kristján Magnusson, Vignir Jonasson, Katie Sundin Brumptom, Bernt Severinsen, Christina Lund, Jamila Berg mfl. Listan är lång.

Förutom alla fina ekipage har vi även bästa speakern Henning Drath på plats och i domarbåsen ser man bland andra Anne Fornstedt och Pia Andreasson. 

Fredagskvällen inleds med ett kval. Genom att anmäla sig tävlar man om en chans att få rida i lördagens Tölt Senior. Anmälan till det kvalet finns på Indta.se.

Nytt för i år är Flóki-Keppni. Där har vi bjudit in ryttare som vi gärna vill se göra upp på isen. I gångarten Tölt kommer de få visa sina skills. En hel del tunga namn som Gummi, Halli, Reynir osv ger oss ett riktigt spännande startfält! Tölt on Ice engagerar upptill 50 fantastiska funktionärer som ställer upp och jobbar! Något vi är oerhört glada och tacksamma över.

Köp biljetter! Se mer på toltonice.se

Previous articleUppfödarnas tankar kring avel: Malin Bonnevier på Lilla Sträckås
Next articleTränarens tankar: Ann-Marie Röst
SHARE