Spännande clinic med Júlio Borba, Olil Amble och Nils Christian Larsen den 20 januari

Date:

Klart värt att trotsa snömodd och vinterväder och bege sig till Flyinge för en clinic med Júlio Borba, Olil Amble och Nils Christian Larsen. Så här skriver Islandshästföreningen Áfram som arrangerar tävlingen:

 

“Vi är stolta och glada över att presentera nästa års clinic som äger rum den 20 januari på @flyingeab.

Det blir ett samarbete mellan tre av världens bästa ryttare och tränare, Júlio Borba, Olil Amble och Nils Christian Larsen

Nils-Christian och Gustur
Foto: Photohestur/Sabina Svenningsson

🌟Nils Christian är en professionell ryttare, utbildad på högsta nivå från Norska Islandshästförbundet. (RIK3). Under många år har Nils Christian varit i toppen av den isländska hästsportvärlden och har utsetts till “Årets ryttare” 5 gånger i Norge, “Sportreiter de Jahres” i Tyskland och “Årets profil” i Norge. Nils Christian har vunnit 5 medaljer från olika världsmästerskap 🥇🥈🥉och många fler medaljer vid Nordiska och Norgesmästerskapen.

Olil Amble och Álfinnur, här på NM 2016 när de vinner B-finalen i femgång
Foto: Töltaren/Sofie Lahtinen Carlsson

🌟Olil Amble föddes i Oslo, Norge. Idag bor Olil på Syðri-Gegnisholar på södra Island där de tillsammans med sin man Bergur Jonsson och hennes familj föder upp och tränar hästar från sin samarbetsuppfödning under namnen Ketilsstaðir/Syðri-Gegnisholar och driver sitt företag Gangmyllan.
Olil har vunnit Tölt på Landsmót och är många gånger isländsk mästare, nordisk mästare och världsmästare. Hon är en högutbildad tränare och ridlärare och har en examen från Felag Tamningamanna, hon har över 30 års erfarenhet av att undervisa internationellt och har varit tränare i många landslag på Island, Norge, Sverige och Tyskland.

Julio Borba på Iberiska hästfestivalen
Foto: Yvonne Benzian/ishestnews.se

🌟Júlio Borba började arbeta på EPAE (Escola Portuguesa de Arte Equestre) 1992. Under sina tolv år på skolan framförde Júlio otaliga shower. I de shower som han deltog i gjorde han; kvadrillen, Pas de Trois, Solo, Airs ovan marken för hand och mycket mer. Just nu har han cirka 220 studenter som deltar i hans kliniker på månadsbasis med 280 hästar. Han reser från plats till plats för att ge 2 till 6 dagars kliniker.
Júlio arbetar med hästar av alla raser, på vilken nivå som helst, oavsett disciplin. Toppproffs, som internationella och olympiska dressyrryttare, till ivriga amatörer.

Du kommer även få se några av världens absolut bästa hingstar på cliniken

Biljettförsäljningen startar söndagen den 5 november kl 12″

 

 

Share post:

Related articles

Sammansvetsat gäng är i full gång med att arrangera NM 2024. Fram till 1 mars kan du köpa rabatterade biljetter!

Planerar du att åka till NM 2024? I år är Danmark värdnation och tävlingarna går av stapeln i...

SIF Avel bjuder in till gratis Worldfengurwebinar den 4 mars

    WorldFengur, databasen där i stort sett hela världens islandshästar är registrerade är en magisk kunskapsbank, även för dig...

Film: Louise Löfgrens och Filippa Hellténs hela clinic från Eurohorse

  Vi har fått möjlighet att publicera Louise Löfgrens och Filippa Hellténs clinic från Eurohorse. Under clinicen visar och förklarar Louise och...

IceFoal- Ny officiell sajt för unghästmönstringar

    Den nya sajten IceFoal som är specialutformad för föl och unghästmönstringar laserades officiellt i veckan. Det är avelsledaren...