På förslag från våra läsare – nu kan du prenumerera på Ishestnews

Date:

För några veckor sedan bad vi våra följare om idéer för hur vi ska kunna jobba vidare med Ishestnews. Sedan 2012 har det varit helt fritt att gå in på vår sajt och följa nyheter och annat. Men det fungerar inte i längden, det är omöjligt för oss att jobba helt gratis. Vi fick in förvånansvärt många mail från följare och alla sade samma sak. Det är en betalvägg som gäller. Vi hoppas att du vill vara med i vårt Ishestnews-community och fortsätta hänga med oss.

För en kostnad av vad en take away-kaffe kostar kommer du att kunna få tillgång till alla våra inlägg, ibland kanske vi kommer att lägga ut vissa artiklar fritt.

I och med att vi får in lite slantar till Ishestnews så kommer vi att kunna göra fler features, gårdsbesök och annat. För vi älskar att skriva om islandshästar, älskar att fotografera hästarna, göra roliga intervjuer och annat. 

Vår plan är att se om vi med olika samarbetspartners kan erbjuda rabatter för till exempel utrustning och annat till våra prenumeranter.

Tanken är att det kommer att kosta 69:- per månad eller 588:- för en årsprenumeration. Man kan betala med Paypal eller kreditkort, snart även med Swish.

 

Share post:

Related articles

Sist ut av svenskarna som ridit Landsmót – Eyvindur Mandal och Sandra Stefánsson

De två sista i vår presentation av svenska ryttare som ridit Landsmót är Eyvindur Mandal och Ishestnews egna Sandra Stefánsson. Ifall...

Missa inte Hippologprogrammets liveclinic med Eyjólfur Isólfsson

Den 14 oktober har Hippologprogrammet, Sveriges enda universitetsutbildning inriktad på häst, en liveclinic via Facebook med adjungerad professor...

Hugo och Tindra-Li gick SIFs avelsvisarkurs för unga

Den 15 september samlades tolv ungdomar på Stenholmen för att gå SIFs avelsvisarkurs för unga, steg 1. Deltagarna...

Sofia Bengtsson och Frida Dahlén har tävlat på Landsmót i storm och regn på tvären

Nu fortsätter vår serie med svenska ryttare som ridit Landsmót med Sofia Bengtsson och Frida Dahlén, som båda fått känna på...