På förslag från våra läsare – nu kan du prenumerera på Ishestnews

Date:

För några veckor sedan bad vi våra följare om idéer för hur vi ska kunna jobba vidare med Ishestnews. Sedan 2012 har det varit helt fritt att gå in på vår sajt och följa nyheter och annat. Men det fungerar inte i längden, det är omöjligt för oss att jobba helt gratis. Vi fick in förvånansvärt många mail från följare och alla sade samma sak. Det är en betalvägg som gäller. Vi hoppas att du vill vara med i vårt Ishestnews-community och fortsätta hänga med oss.

För en kostnad av vad en take away-kaffe kostar kommer du att kunna få tillgång till alla våra inlägg, ibland kanske vi kommer att lägga ut vissa artiklar fritt.

I och med att vi får in lite slantar till Ishestnews så kommer vi att kunna göra fler features, gårdsbesök och annat. För vi älskar att skriva om islandshästar, älskar att fotografera hästarna, göra roliga intervjuer och annat. 

Vår plan är att se om vi med olika samarbetspartners kan erbjuda rabatter för till exempel utrustning och annat till våra prenumeranter.

Tanken är att det kommer att kosta 69:- per månad eller 588:- för en årsprenumeration. Man kan betala med Paypal eller kreditkort, snart även med Swish.

 

Share post:

Related articles

Hingstadventskalendern lucka 5: Gneisti från Lermansbo

I lucka fem hittar vi fyrgångshingsten Gneisti från Lermansbo (Hrafnaxi frá Vestra-Geldingaholti u. Mysla från Stenholmen ue. Fylkir frá...

Hingstadventskalendern lucka 4: Fengur från Backome

I lucka fyra hittar du Fengur från Backome (Álfur frá Selfossi u. Fjola frá Kirkjubæ ue. Hrodur frá...

Hingstadventskalendern lucka 3: Björgúlfur frá Þverholti

På plats tre, eller snarare plats 22 med 16 betalda stoavgifter hittar vi hingsten Björgúlfur frá Þverholti (e. Ljósvaki...

Intervju med Arnar Bjarki Sigurdarson som berättar om träning, undervisning och massor av annat spännande!

Många av oss har beundrat Arnar Bjarki Sigurdarson när han tävlat på Landsmót och Meistaradeild. Han rider väldigt...