På förslag från våra läsare – nu kan du prenumerera på Ishestnews

Date:

För några veckor sedan bad vi våra följare om idéer för hur vi ska kunna jobba vidare med Ishestnews. Sedan 2012 har det varit helt fritt att gå in på vår sajt och följa nyheter och annat. Men det fungerar inte i längden, det är omöjligt för oss att jobba helt gratis. Vi fick in förvånansvärt många mail från följare och alla sade samma sak. Det är en betalvägg som gäller. Vi hoppas att du vill vara med i vårt Ishestnews-community och fortsätta hänga med oss.

För en kostnad av vad en take away-kaffe kostar kommer du att kunna få tillgång till alla våra inlägg, ibland kanske vi kommer att lägga ut vissa artiklar fritt.

I och med att vi får in lite slantar till Ishestnews så kommer vi att kunna göra fler features, gårdsbesök och annat. För vi älskar att skriva om islandshästar, älskar att fotografera hästarna, göra roliga intervjuer och annat. 

Vår plan är att se om vi med olika samarbetspartners kan erbjuda rabatter för till exempel utrustning och annat till våra prenumeranter.

Tanken är att det kommer att kosta 69:- per månad eller 588:- för en årsprenumeration. Man kan betala med Paypal eller kreditkort, snart även med Swish.

 

Share post:

Related articles

De kom, de sågs i passage, de segrade! Olil och Glampi vann kvällens gædingalist

Och inte bara passage utan även ökad tölt, samlad tölt, explosiv galopp och tillbaka till samling. I kvällens...

Islandshästens dag är tillbaka den 26 mars i Helsingborg

  Äntligen är det dags för Islandshästens dag i Helsingborg igen. Liksom många andra event fick tävlingen ställas in...

En pratstund med Jenny Mandal om Gædingalist. ”Grenen ska visa islandshästens genuina särart med uttrycksfulla rörelser och bra gångarter!”.

Som vi redan tidigare kunnat läsa har Gædingafimi bytt namn till Gædingalist. Om vi översätter till svenska så...

Sofia Hallin funderar – Känslig, lugn eller bara missförstådd häst och vad är skillnad mellan Sverige och Island?

Jag fick en fråga om vad som är dom största skillnaderna mellan hästarna som kommer från Island och...
sv_SESvenska