På förslag från våra läsare – nu kan du prenumerera på Ishestnews

Date:

För några veckor sedan bad vi våra följare om idéer för hur vi ska kunna jobba vidare med Ishestnews. Sedan 2012 har det varit helt fritt att gå in på vår sajt och följa nyheter och annat. Men det fungerar inte i längden, det är omöjligt för oss att jobba helt gratis. Vi fick in förvånansvärt många mail från följare och alla sade samma sak. Det är en betalvägg som gäller. Vi hoppas att du vill vara med i vårt Ishestnews-community och fortsätta hänga med oss.

För en kostnad av vad en take away-kaffe kostar kommer du att kunna få tillgång till alla våra inlägg, ibland kanske vi kommer att lägga ut vissa artiklar fritt.

I och med att vi får in lite slantar till Ishestnews så kommer vi att kunna göra fler features, gårdsbesök och annat. För vi älskar att skriva om islandshästar, älskar att fotografera hästarna, göra roliga intervjuer och annat. 

Vår plan är att se om vi med olika samarbetspartners kan erbjuda rabatter för till exempel utrustning och annat till våra prenumeranter.

Tanken är att det kommer att kosta 69:- per månad eller 588:- för en årsprenumeration. Man kan betala med Paypal eller kreditkort, snart även med Swish.

 

Share post:

Related articles

Island öppnar upp för seminexport

  Guðmundur Jón Viðarsson och familj på gården Skálakot på södra Island har under en längre tid arbetat med...

Mamma Åsa och barnen Tage och Signe tävlar tillsammans – hela familjen driver Milåsa

Tänk att rida A-final med sin mamma som konkurrent. Det var vad 15-årige Tage Håkanson fick göra i...

Från energiskog, via en sommarhage, till fullfjädrad islandshästanläggning – läs om Marma Torp

Hur går det till när en sommarhage till två hästar förvandlas till en hel anläggning med nästan allt...

Frigg vårspurtade i strålande solsken på banan i Axevalla. 

Den 12 maj öppnade Islandshästföreningen Frigg portarna för en vårspurt på Axevalla-banan. Vädret gjorde ingen besviken och bjöd...