Meistari debuterar som tävlingsarrangör

Date:

Debutanten Emmy Weideborg och Flottur från Kristineberg har fått blodad tand. Foto: Caroline Oddsson.

På Islandshästens dag 1 maj genomförde Meistari sin första tävling. Med hjälp av det fantastiska vädret, glada funktionärer och fina visningar blev det en lyckad eftermiddag och kväll på Stenholmens anläggning i Linköping.
-Vi har fått hjälp och stöttning både av Gerstorps Ryttarsällskap och av Stenholmen vilket kändes tryggt såhär första gången. Nu ska vi utvärdera och sammanfatta denna tävling men vi känner oss redan taggade för att anordna fler tävlingar, berättar Åsa Ståhlkloo som är ordförande i Meistari.
En till som debuterade i tävlingssammanhang var Meistaris ungdomsryttare Emmy Weideborg, hon red V5 och T8 på sin Flottur från Kristineberg.
–Jag var väldigt nervös innan men det gick bra och var kul så nu vill jag åka på tävling igen snart, säger en glad Emmy.

Domare för dagen var Anna Jardelin (huvuddomare), Anna Andersson, Eva Ringqvist, Camilla A Rolfsdotter och Ulrika Wendéus.

Alla resultat finns på Meistaris hemsida www.meistari.se

 

 

Share post:

Related articles

Sammansvetsat gäng är i full gång med att arrangera NM 2024. Fram till 1 mars kan du köpa rabatterade biljetter!

Planerar du att åka till NM 2024? I år är Danmark värdnation och tävlingarna går av stapeln i...

SIF Avel bjuder in till gratis Worldfengurwebinar den 4 mars

    WorldFengur, databasen där i stort sett hela världens islandshästar är registrerade är en magisk kunskapsbank, även för dig...

Film: Louise Löfgrens och Filippa Hellténs hela clinic från Eurohorse

  Vi har fått möjlighet att publicera Louise Löfgrens och Filippa Hellténs clinic från Eurohorse. Under clinicen visar och förklarar Louise och...

IceFoal- Ny officiell sajt för unghästmönstringar

    Den nya sajten IceFoal som är specialutformad för föl och unghästmönstringar laserades officiellt i veckan. Det är avelsledaren...