Intressanta clinics med Mari och Haffi i Uppsala

Date:

agesta

Islandshästentusiast? Sugen på nåt kul i helgen? Vi vill tipsa om att besöka butikens dag 11 jan 2014 på Agersta Islandshästcenter utanför Uppsala – Förutom shopping med traditionell superrea i butiken med 20-70% rabatt, så innehåller dagen som alltid intressanta föreläsningar och ridhusclinics, i år bl a med välkända ridläraren, författaren och pedagogen Mari Zetterqvist-Blockius som forskat flera år i metoder för att förbättra sitsen, vi får även ta del i den kloke islänningen Haffi Gislassons tankar kring “ridning och självkänsla”, en garanterant mycket uppskattad föreläsning/tankeställare för de flesta av oss!

Utöver detta blir det visning av saluhästar ute i ett av stallarna, lättare lunch/korv serveras. Kaffe och fika serveras i islandspuben under dagen. Härifrån utgår även “Prova På” ridningen som detta år leds av TEAM AGERSTA´s UNGDOM. Vill ni veta mer om islandssadlar så finns Fredrik – Agerstas egen sadelinprovare samt levera  ntörer  på plats i butiken hela dagen för att diskutera och demonstrera sadlar mm. Det utlovas flera sadel och produktnyheter samt en världspremiär av en egen sadelmodell framtagen av Fredrik och Rasmus Möller Jensen i samarbete. Så välkomna till en numera traditionell dag full av erbjudanden, intressanta föreläsningar och aktiviteter på Agersta. OBS! Maila: rida@agersta.nu snarast för att boka er/era platser på föreläsningarna/clinicen (Kostnad 150:-) Platserna har varit väldigt populära sista åren och brukar ta slut.. (förra året var det uppskattningsvis totalt c.a 350-400 islandshästentusiaster som besökte butikens dag på Agersta!) Vi ses väl där?

Share post:

Related articles

Spännande utbildningsseminarium på gång. Nya forskningstudier om ryttarens vikt och hästars påverkan på människor

  I januari 2024 kommer Isländska Ridsportförbundets (LH) utbildningskommitté och Horses of Iceland arrangera en serie onlineseminarium på temat ...

“Toppur mår bra, han är pigg och glad”- en pratstund med Jamila Berg

  Ishestnews har fått en pratstund med landslagsryttaren Jamila Berg som så oturligt fick avbryta sin A-final i tölt...

Sadlar – del 2: En sadel som passar ryttaren

I del 1 av vår artikelserie om sadlar koncentrerade vi oss på hur sadeln passar hästen. Nu är...

Isländska barn samlade ihop pengar för att besöka SIHS

  26 barn från lokalföreningen Sprettur på Island har under ett helt års tid haft ett gemensamt mål. Att...