Intressanta clinics med Mari och Haffi i Uppsala

Date:

agesta

Islandshästentusiast? Sugen på nåt kul i helgen? Vi vill tipsa om att besöka butikens dag 11 jan 2014 på Agersta Islandshästcenter utanför Uppsala – Förutom shopping med traditionell superrea i butiken med 20-70% rabatt, så innehåller dagen som alltid intressanta föreläsningar och ridhusclinics, i år bl a med välkända ridläraren, författaren och pedagogen Mari Zetterqvist-Blockius som forskat flera år i metoder för att förbättra sitsen, vi får även ta del i den kloke islänningen Haffi Gislassons tankar kring ”ridning och självkänsla”, en garanterant mycket uppskattad föreläsning/tankeställare för de flesta av oss!

Utöver detta blir det visning av saluhästar ute i ett av stallarna, lättare lunch/korv serveras. Kaffe och fika serveras i islandspuben under dagen. Härifrån utgår även ”Prova På” ridningen som detta år leds av TEAM AGERSTA´s UNGDOM. Vill ni veta mer om islandssadlar så finns Fredrik – Agerstas egen sadelinprovare samt levera  ntörer  på plats i butiken hela dagen för att diskutera och demonstrera sadlar mm. Det utlovas flera sadel och produktnyheter samt en världspremiär av en egen sadelmodell framtagen av Fredrik och Rasmus Möller Jensen i samarbete. Så välkomna till en numera traditionell dag full av erbjudanden, intressanta föreläsningar och aktiviteter på Agersta. OBS! Maila: rida@agersta.nu snarast för att boka er/era platser på föreläsningarna/clinicen (Kostnad 150:-) Platserna har varit väldigt populära sista åren och brukar ta slut.. (förra året var det uppskattningsvis totalt c.a 350-400 islandshästentusiaster som besökte butikens dag på Agersta!) Vi ses väl där?

Share post:

Related articles

Sofia Hallin funderar – Känslig, lugn eller bara missförstådd häst och vad är skillnad mellan Sverige och Island?

Jag fick en fråga om vad som är dom största skillnaderna mellan hästarna som kommer från Island och...

Intervju med Elsa Mandal Hreggvidsdottír om att bli internationell avelsdomare

Igår gratulerade vi Elsa Mandal Hreggvidsdottír till att ha blivit en av 29 internationella avelsdomare. Idag fick vi...

Bellas ridövning vecka 11: Nu blir det galopp! Variera tempo och steglängd.

Väldens härligaste gångart – galopp. Den gör dessutom så mycket nytta för våra hästar. Den här övningen lär...

Grattis till Elsa Mandal Hreggvidsdottír som nu är internationell avelsdomare inom FEIF

Grattis Elsa till att du nu är aveldomare inom FEIF. Det ligger ett hårt jobb bakom att klara...
sv_SESvenska