Fotosessions-erbjudande – i samarbete med Islandshästföreningen Frigg!

Date:

Fotot: Ulrika Claesson Månsson


Ulrika Claeson Månsson arbetar som frilansfotograf i Sverige, Spanien och Polen och är medlem i prestigefyllda www.sfoto.se. Hon är specialiserad hund och hästfotograf, ni kan se hennes verk på www.instagram.com/ulrikaclaesonmansson och på FB. Under vecka 20 kommer hon erbjuda oss 2st egna dagar för fotosession av er och era hästar – i mån av plats kommer även islandshästar som ej är medlemmar i Friggs förening kunna boka plats.

“Det kommer att bli två fotosessions i en fantastisk miljö där vi kan skapa magiska kort, den 17e och 18e maj ev 19e maj, beroende på väder och vind”.

Foto: Ulrika Claesson Månsson

Tider kommer finnas att boka från kl 16 på eftermiddagen fram till ca 19.30

Platser: Gudhems Klosteruin, Klagstorps gård, Svalnäs strand och Knistad Herrgård. Allt beroende på väder och vind och hur långt våren kommit.

Investering för att skapa magiska minnen: Vid 10st ekipage eller fler – 990kr för oss på Frigg (ord pris 1390kr inkl 3st bildfiler)
Inkluderat i priset är ca 30 min privat fotosession, 5 st digitalt framkallade och redigerade bildfiler normal upplösning för sociala medier och mindre tryck.

I mån av plats finns möjlighet att boka upp två tider i rad om ni önskar bilder från både stillastående porträttfotografering och rid (tölt/pass)- eller longeringsbilder eller har fler hästar.
Fotogrimma finns att låna om man önskar bilder där vi kan redigera bort grimman så hästen ser helt fri ut. Fotogrimman är lika säker som vilken grimma som helst.

Foto: Urika Claesson Månsson

Ni får då boka två tider till priset 1795kr och får välja 8st bilder. Efter fotograferingen laddas era bilder upp i ett onlinealbum där ni i lugn och ro kan välja de bilder ni tycker mest om. Om fler bilder önskas kan ni köpa till så många som ni önskar.

Det finns ca 10st platser så om ni inte vill missa tillfället – meddela så fort som möjligt att ni vill boka en av platserna. Maila ert intresse och få mer information till info@ulrikaclaesonmansson.se.

Foto: Ulrika Claesson Månsson

 

 

 

 

Share post:

Related articles

– Att bli arg på rädslan är som att hälla bensin på elden, säger Linda-Marie Lundqvist, legitimerad pyskolog

Linda-Marie Lundqvist har jobbat med islandshästar, gått ett år på Hólar och är legitimerad psykolog. Efter en ridolycka...

– Målet är att jag ska sitta centrerat och kommunicera med små hjälper, förklarar Beatrice von Bodungen

Beatrice von Bodungen har med sin Hördur frá Varmadal gått från klarhet till klarhet. Under förra årets SM gjorde vi en...

Rekordintresse för ny islandshästtävling – fokus på ungdomar och välgörenhet

Islandshästar, käpphästtävling, marknadsgata och lotteri till förmån för Min Stora dag när Hella Islandshästar och Nannarps Gård satsar...

Hästarna bryter isolering, ger glädje och egenvärde – Annas hästar både tävlar och jobbar med ungdomar

Den 6:e april tävlade Sæli frá Bakkakoti tölt på Rickebasta. Två dagar senare jobbade han som terapihäst i...