Fotosessions-erbjudande – i samarbete med Islandshästföreningen Frigg!

Date:

Fotot: Ulrika Claesson Månsson


Ulrika Claeson Månsson arbetar som frilansfotograf i Sverige, Spanien och Polen och är medlem i prestigefyllda www.sfoto.se. Hon är specialiserad hund och hästfotograf, ni kan se hennes verk på www.instagram.com/ulrikaclaesonmansson och på FB. Under vecka 20 kommer hon erbjuda oss 2st egna dagar för fotosession av er och era hästar – i mån av plats kommer även islandshästar som ej är medlemmar i Friggs förening kunna boka plats.

“Det kommer att bli två fotosessions i en fantastisk miljö där vi kan skapa magiska kort, den 17e och 18e maj ev 19e maj, beroende på väder och vind”.

Foto: Ulrika Claesson Månsson

Tider kommer finnas att boka från kl 16 på eftermiddagen fram till ca 19.30

Platser: Gudhems Klosteruin, Klagstorps gård, Svalnäs strand och Knistad Herrgård. Allt beroende på väder och vind och hur långt våren kommit.

Investering för att skapa magiska minnen: Vid 10st ekipage eller fler – 990kr för oss på Frigg (ord pris 1390kr inkl 3st bildfiler)
Inkluderat i priset är ca 30 min privat fotosession, 5 st digitalt framkallade och redigerade bildfiler normal upplösning för sociala medier och mindre tryck.

I mån av plats finns möjlighet att boka upp två tider i rad om ni önskar bilder från både stillastående porträttfotografering och rid (tölt/pass)- eller longeringsbilder eller har fler hästar.
Fotogrimma finns att låna om man önskar bilder där vi kan redigera bort grimman så hästen ser helt fri ut. Fotogrimman är lika säker som vilken grimma som helst.

Foto: Urika Claesson Månsson

Ni får då boka två tider till priset 1795kr och får välja 8st bilder. Efter fotograferingen laddas era bilder upp i ett onlinealbum där ni i lugn och ro kan välja de bilder ni tycker mest om. Om fler bilder önskas kan ni köpa till så många som ni önskar.

Det finns ca 10st platser så om ni inte vill missa tillfället – meddela så fort som möjligt att ni vill boka en av platserna. Maila ert intresse och få mer information till info@ulrikaclaesonmansson.se.

Foto: Ulrika Claesson Månsson

 

 

 

 

Share post:

Related articles

Sammansvetsat gäng är i full gång med att arrangera NM 2024. Fram till 1 mars kan du köpa rabatterade biljetter!

Planerar du att åka till NM 2024? I år är Danmark värdnation och tävlingarna går av stapeln i...

SIF Avel bjuder in till gratis Worldfengurwebinar den 4 mars

    WorldFengur, databasen där i stort sett hela världens islandshästar är registrerade är en magisk kunskapsbank, även för dig...

Film: Louise Löfgrens och Filippa Hellténs hela clinic från Eurohorse

  Vi har fått möjlighet att publicera Louise Löfgrens och Filippa Hellténs clinic från Eurohorse. Under clinicen visar och förklarar Louise och...

IceFoal- Ny officiell sajt för unghästmönstringar

    Den nya sajten IceFoal som är specialutformad för föl och unghästmönstringar laserades officiellt i veckan. Det är avelsledaren...