Free Porn

Det låter som en saga! Islandshästföreningen Hrimfaxi vann en läktare.

Date:

Det låter som en saga men det är faktiskt sant. Islandshästföreningen Hrimfaxi har storsatsat och byggt ovalbana med tillhörande domarbås och till och med ett café. Tyvärr räckte inte pengarna till att bygga en läktare till banan.

En av medlemmarna i föreningen, Susanne Segersten,  uppmärksammade att företaget XL BYGG lanserade något som de kallade för XL-hjälpen. Tanken med XL-hjälpen är att stötta landets föreningar och klubbar i att förverkliga byggprojekt. Under ansökningsperioden skickades över tvåtusen nomineringar in och en av ansökningarna stod Hrimfaxi för. Susannes bror hjälpte till att göra en ritning på den önskade läktaren. Nio föreningar vann och , ja, ni gissar rätt! Hrimfaxi var en av dem.

   – Vi blev helt paffa när vi fick veta att vi vunnit, sedan glada och rörda. Föreningen får nu en komplett anläggning med en bra läktare för publiken att sitta på plats tillsammans, vilket framåt bidrar till en ännu djupare sammanhållning och förståelse för sporten, säger Lena Ehrling, ordförande för ridklubben sedan 1997.

Priset motsvarar ungefär 375.000 kronor.

Mats Nilsson, VD på närliggande XL-BYGG Björka var den som meddelade klubben om den goda nyheten.

   – Vi är både glada och stolta över att kunna bidra med detta till vårt lilla Kumla och särskilt till ridsporten som vi vet engagerar många i området. Vi vet också hur hårt klubben slitit för att få till tidigare byggen så det känns otroligt fint att få stötta dessa eldsjälar, säger Mats.

Under det omfattande juryarbetet har särskild vikt lagts vid projekt som leder till ökad tillgänglighet och inkludering. Andra kriterier juryn bedömt på är koppling till hälsa och rörelseglädje samt nytta för civilsamhället.

Vi på Ishestnews gratulerar Hrimfaxi. Vilken fantastisk vinst!

Share post:

Related articles

Christina med Nori vann T2. Beatrice och Hördur på andra plats.

Ledande Hans Christian Løwes häst Falinn fra Vivildgård blev övertaggad i finalen och de valde att utgå. Istället...

Junioren Saga med Snekkja vann T2 för Juniorer och young rider

Det är fascinerande att se hur stabilt hästarna går i tygelsläppet i A-finalen i T2 junior och young...

Kraftfullt beskriver A-finalen i T1. Vinst till Katie och Salvar!

Katie Sundin Brumpton med Salvar frá Klukku gjorde en fantastisk final i T1. Vilken kraft. Så snyggt! De fick hela 8.83...

Danmark tog segern i T1 Young rider genom Mathilde oxh Taktur

Eftermiddagens första final var A-finalen i Tölt T1 YR. Vinsten gick till Mathilde Storgaard Mehlsen med Taktur frá Vakurstödum med poängen 7.28....