Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com

Att läsa Ishestnews blir fritt igen!

Date:

Första gången Sandra och Yvonne träffades, det här var på Istölten i Svinavatn 2006.

Vi på Ishestnews har haft semester. Och när man har semester hinner man tänka!

Så här är det:

Sandra på Island har ett heltidsjobb utöver Ishestnews. Dessutom tar hon hand om allt som behövs på en gård med 30-talet hästar. Yvonne här hemma i Sverige har passerat pensionsåldern med ett år eller tre. Och jobbar dessutom med annat vid sidan av Ishestnews.

Samtidigt är Ishestnews vår ”bebis”. Vi startade 2012 eftersom det inte fanns någon vettig nyhetssajt om islandshästar i Sverige. Vi båda var, och är fortfarande, passionerat intresserade av islandshästen och vi båda älskar att skriva. Vi har gjort mängder av reportage, träffat fantastiska människor och faktiskt varit på varje SM, NM, VM och Landsmót sedan vi startade. Att få åka på gårdsbesök och försöka hitta själen hos dem som driver verksamheter och sedan förmedla det till er läsare, det är bland det roligaste som finns.

I det fina vädret på årets Landsmót.

Mediavärlden såg väldigt annorlunda ut för tio-tolv år sedan. Ingen AI och inte så många regler. Vi fick filma på tävlingarna, vi kunde leva på annonser och inga tog betalt för att man skulle kunna läsa på sajten. Vi jobbade av lust och glädje. Under Landsmót och VM hade vi upp till sexton tusen unika besökare dagligen, det var fantastiskt.

Men att jobba gratis går så klart inte i längden och vi bestämde oss för att antingen lägga ner eller lägga på en betalvägg. Vi valde det senare och under VM i Berlin 2019 började vi ta betalt.

Och det fungerade! De senaste åren har vår skara av prenumeranter ständigt ökat och vi kan med glädje rapportera att vi ekonomiskt gått runt och med ett litet plus. Samtidigt försvann lite av glädjen och friheten i och med att vi inte bara jobbade på lust utan med nya krav. Och en arbetsinsats som gränsade till det galna.

“Nu återgår vi till glädjen och lusten”

Nu tänker vi återgå till glädjen och lusten i att skriva. Vi kan inte släppa vår sajt men vi kommer att dra ner på tempot. Vi tar bort prenumerationerna och hoppas på att fortsätta kunna bjuda på ett och annat intressant.

In action NM 2024.
Foto: Mia Olsson Broander

Vi kommer att stänga av den automatiska förnyelsen av din prenumeration. Våra artiklar mellan 2019 och nu kommer fortfarande att vara låsta, det kommer att vara för tidskrävande att öppna alla direkt. Vartefter kommer vi att öppna upp dem, men det kan ta lite tid.

För dig som betalat för en årsprenumeration gäller att maila oss så räknar vi ut hur många månader som är kvar och betalar tillbaka den summan till dig.

Kanske att vi ber om en swish om något reportage är kostsamt att få till.

Det här känns jättebra och vi hoppas att du vill fortsätta hänga med oss på Ishestnews! Back to the roots!

Share post:

Previous article
Next article

Related articles

Lyckat Stormurmästerskap

  I helgen gick Stormurs årliga mästerskap av stapeln. Vädret visade sig från sin bästa sida och det var...

Nytt BLUP ute

I morse presenterades den nya och uppdaterade BLUP:en på Worldfengur.

Nytt världsrekord i 150 m pass

FEIF har nu godkänt Konráð Valur Sveinsson och Kjarkur frá Árbæjarhjáleigas tid på 13,46 sek. i 150 m...

Resultat och bilder från Änghaga och Helgagårdens unghästmönstring

Unghästmönstringarna duggar tätt så här på höstkanten. I helgen höll Änghaga och Helgagården i Skåne i vanlig ordning...