Anna-Stinas minnesfonds pris gick till Nathalie

Date:

Under VSM delar Anna-Stinas fond ut ett pris till ett ungdomsekipage som ska “utstråla glädje och harmoni, och det gjorde sannerligen årets vinnare Nathalie Edh och Hamar frá Litla-Hamri. Ekipaget hade en toppenhelg och utöver Anna-Stinas pris vann de också domarnas pris för harmonisk ridning och både Tölt ungdom och 4-gång ungdom. Vi på ishestnews.se gratulerar till det fina priset.

Nathalie och Hamar med sitt fina nya täcke

Anna-Stina var en ung tjej som började rida på Raudhetta ridskola som 6-åring. Hon blev bara 16 år. Hon hade en sjukdom som gjorde att hon ibland blev mycket svag men det påverkade inte hennes ridning. Anna-Stina var en tjej med ryttarkänsla som red med stor harmoni, utstrålning och glädje. Just det premieras i priset i Anna-Stinas namn. 

Priset är 2500:- och ett fint hästtäcke.

Fonden vill stötta ungdomar med talang men kanske inte alltid ekonomiska möjligheter. Det kan vara att åka på FEIF youth cup läger, kurser eller annat. Man kan söka medel via mail hos Margret på Raudhetta.

Anna-Stinas pappa Jan Olsson och Julia Ling ansvarar för fonden.

 

Share post:

Related articles

Fákshólar och Þúfur utsedda till Årets avelsgårdar

  Under helgen hölls den årliga isländska avelskonferensen i Reykjavik och det var lokalföreningen Fákur som var värd för...

SIHS 2023: “Det bästa vi gjort hitintills” säger Ylva Hagander om islandshästshowen på SIHS

Islandshästarnas shownummer på Friends Arena i helgen var något alldeles extra. En härlig snöflingekoreografi, effektfulla kostymer med LED-dioder...

SIHS 2023: Besök i montern hos SIF Fritidssektion

Det råder hästfest och full kommers på SIHS i helgen. Ishestnews gjorde ett besök hos SIF Fritidsektion för...

SIHS 2023: Äntligen svensk seger i World Cup

I kväll avgjordes finalerna i World Cup tölten på Friends Arena. Först ut var B-finalen där det var...