Skogsmulle – ett hästintresserat gäng från Tvååker

Date:

Gemensam ritt för att fira Islands nationaldag
Gemensam ritt för att fira Islands nationaldag

Ishestnews fick ett mail från Elisabeth Sjögestam i Tvååker. Hon vill berätta om sitt ridgäng Skogsmulle. Vi på Ishestnews tackar, det är riktigt kul att få läsa mer om vad som händer även bland alla oss hobbyryttare! Vi uppskattar om fler mailar oss och berättar!

Hej, vi är ett glatt skogsmullegäng som vill lära oss mer och mer, om våra hästar, vår ridning, hantering, ja allt. Därför söker vi olika vägar dit, tar in tränare, rider ihop och delar erfarenheter bland annat skoj. Hos mig träffas vi en gång i månaden och tränar för Thomas Ekholm www.svalbacka.com   ibland även andra gästtränare. Sandra Jansson och Anna-Carin Månsson visar seven games och vad de lärt sig och sina hästar. Hos Jenny Holst tränar vi för Karin Åkerström  och Reynir Adalsson. Vi har haft hästmasage, tömkörning med Ingemar Vendelstrand, inspirationsdagar, Centrerad ridning med Suss Landin och Yvonne Jonsson, långturer med övernattning, dagsutflykter med häst och strandritt.

Men viktigast av allt är att vi har kul tillsammans och med våra hästar. Alla är  inte tävlingsinriktade men öppna för att lära sig mer om våra underbara hästar. Vi finns på Facebook, sök på “skogsmulle”.

380753_10150917349510958_713285515_n

Share post:

Related articles

Isländska barn samlade ihop pengar för att besöka SIHS

  26 barn från lokalföreningen Sprettur på Island har under ett helt års tid haft ett gemensamt mål. Att...

Ryttarhanden och dess inverkan på hästens halskotpelare – funderingar av Birgitta Järnåker

Vi har fått tillstånd att publicera en text skriven av Birgitta Helena Järnåker om ryttarhanden och dess inverkan...

Árni Björn Pálsson – Årets avelsvisare på Island

Det blev Árni Björn Pálsson som blev årets avelsryttare på Island, en titel han nu får för sjätte...

Fákshólar och Þúfur utsedda till Årets avelsgårdar

  Under helgen hölls den årliga isländska avelskonferensen i Reykjavik och det var lokalföreningen Fákur som var värd för...