Free Porn

Ridglada svenskar!

Date:

Kajsa och Fredrik på ridresa.
Glada svenskar med lös flock

Ishestnews träffade på ett gäng svenskar som är ute på ridresa på Island. Med lös flock i strålande solsken var det glada miner och muntra tongångar i gruppen.
-Det är som att köra trimmad moppe, säger Mia Berg från Västerås.
-Hästarna är så okomplicerade och går fram på ett annat sätt än man är vad vid, forstätter hon. Gruppen har varit ute på en fem dagars tur med lösa hästar med sig och de har haft sol och värme varje dag. De ridglada svenskarna är imponerade över islandshästens förmåga att arbeta och ta sig fram i det islänska landskapet.
-Det är total avkoppling. Det enda som gäller och spelar någon roll är det som händer här och nu. Man har inte en tanke på vardagliga “problem” som vad vi ska ha för middag på fredag. säger Kajsa Dahl från Järfälla och forstätter:
– Det är fart och fläkt. Hästarna är så otroligt duktiga och säkra på foten. Jag tycker det tar fram hästarnas bästa sidor att vara ute på det här sättet.
-Det är lite cowboykänsla över det hela, fyller Marita Ekman från Täby i  innan gänget och löshästflocken rider i väg längs den snirklande ridstigen vid bergskammen.

 

Share post:

Related articles

Christina med Nori vann T2. Beatrice och Hördur på andra plats.

Ledande Hans Christian Løwes häst Falinn fra Vivildgård blev övertaggad i finalen och de valde att utgå. Istället...

Junioren Saga med Snekkja vann T2 för Juniorer och young rider

Det är fascinerande att se hur stabilt hästarna går i tygelsläppet i A-finalen i T2 junior och young...

Kraftfullt beskriver A-finalen i T1. Vinst till Katie och Salvar!

Katie Sundin Brumpton med Salvar frá Klukku gjorde en fantastisk final i T1. Vilken kraft. Så snyggt! De fick hela 8.83...

Danmark tog segern i T1 Young rider genom Mathilde oxh Taktur

Eftermiddagens första final var A-finalen i Tölt T1 YR. Vinsten gick till Mathilde Storgaard Mehlsen med Taktur frá Vakurstödum med poängen 7.28....