Välkomna till Eidfaxi on Ice

Date:

 

17530135-w4L3q

I Eidfaxi Islandshästklubb finns en stark tradition av att arrangera islandshästtävlingar. Det hela startade redan för många år sedan när Eidfaxi började arrangera tävlingar på anrika Pösabanan. Tävlingarna var välbesökta redan då och kännetecknades av en mycket god stämning.

Tävlingsverksamhen blev mer omfattande liksom behovet av en större tävlingsanläggning. Hösten 2008 invigdes den förstklassiga anläggningen vid Sundbyholm. Sen dess har många tävlingar ägt rum där, bland annat SM 2011 och NM 2012.

​​2015 anordnar Eidfaxi fyra tävlingar och vi kickar igång säsongen med en istävling på Eskilstuna Isstadion följt av tre tävlingar på Eskilstuna Hästsportcentrum i Sundbyholm. Fortfarande med ledorden : Den goda stämningen.

För första gången i Eidfaxis historia arrangeras nu en istävling på bandyplan, Eskilstuna Isstadion. Ambitionen  är att arrangera en tävling för ryttare på alla nivåer, i urvalet av grenar hittar du allt från T8 till fyrgång och showpass.  Anmäler dig gör du i icesale. För publiken har vi ett frivilligt inträde som kommer att komma Eidfaxis ungdomar till del.

Varmt välkomna!

Share post:

Related articles

Intervju med Caroline Agerhill, nybliven domare i gædingalist

Sverige har fått sex nya domare för Gædingalist. De är Ulrika Backan, Caroline Agerhill, Nina Wahlström, Åsa Nevander,...

Omedelbara åtgärder mot hästvidriga träningsmetoder på Island

  Den isländske filmproducenten Baltasar Kormákur har uttalat sig i fallet med de spanska tränare som förra helgen filmades...

Varierad träning var temat på årets Hólarclinic

I helgen höll tredjeårs eleverna på Hólar sin årliga clinic. Den ingår sem ett led i deras utbildning...

Videointervju med Malin Andersson, tredjeårselev på Hólar

Eleverna som går tredjeåret på Hólar håller enligt tradition varje år en clinic med olika teman. Flera ur...