SM 2012 kan börja!

Date:

Hej alla!
Ja då drar vi igång SM bloggen! Jag heter Louise Löfgren Nyström och har äran att få blogga på ishestnews! För ett år sedan, om folk frågade vem jag var hade jag nog räknat upp lite tävlingsmeriter men nu räcker det nog att säga Bonde söker fru! 🙂 hi hi. Jag fann kärleken i tv förra året och resten det vet ni, nu driver jag och min man Pär Ola vår verksamhet i Fjugesta utanför Örebro.

Jag tävlar i år mitt sjuttonde SM och i år är det mitt och Glois femte.

Tanken med bloggen är att ni ska få hänga med lite ur en ryttarens synvinkel. Jag ska fota, filma och ta reda på allt spännande som händer här.

Än så länge har vi checkat in, fått box till hästen, hittat campingen och kämpat med förtältet! Vilken människa skall komma på en enkel lösning på förtält, ha ha! Nu ska barnen matas lite.

I kväll väntar träning på banan och ryttarmöte! Hörs om en stund!

20120711-185808.jpg

20120711-185834.jpg

Share post:

Related articles

Rekordintresse för ny islandshästtävling – fokus på ungdomar och välgörenhet

Islandshästar, käpphästtävling, marknadsgata och lotteri till förmån för Min Stora dag när Hella Islandshästar och Nannarps Gård satsar...

Hästarna bryter isolering, ger glädje och egenvärde – Annas hästar både tävlar och jobbar med ungdomar

Den 6:e april tävlade Sæli frá Bakkakoti tölt på Rickebasta. Två dagar senare jobbade han som terapihäst i...

Falki Skistars – Vägen mot Lag-SM 2024. 

Lag-SM är en tävling för ungdomar mellan 13-21 år där man inte bara tävlar i gångartsgrenar utan även...

“Om vi förbättrar oss som ryttare förbättrar vi hästens möjlighet till prestation”. Madelen Johanson om sits och balans.

Förra året blev Madelen Johanson inbjuden att rida som demonstrationsryttare på en clinic med sin dressyrhäst Mr Bean....