På förslag från våra läsare – nu kan du prenumerera på Ishestnews

Date:

För några veckor sedan bad vi våra följare om idéer för hur vi ska kunna jobba vidare med Ishestnews. Sedan 2012 har det varit helt fritt att gå in på vår sajt och följa nyheter och annat. Men det fungerar inte i längden, det är omöjligt för oss att jobba helt gratis. Vi fick in förvånansvärt många mail från följare och alla sade samma sak. Det är en betalvägg som gäller. Vi hoppas att du vill vara med i vårt Ishestnews-community och fortsätta hänga med oss.

För en kostnad av vad en take away-kaffe kostar kommer du att kunna få tillgång till alla våra inlägg, ibland kanske vi kommer att lägga ut vissa artiklar fritt.

I och med att vi får in lite slantar till Ishestnews så kommer vi att kunna göra fler features, gårdsbesök och annat. För vi älskar att skriva om islandshästar, älskar att fotografera hästarna, göra roliga intervjuer och annat. 

Vår plan är att se om vi med olika samarbetspartners kan erbjuda rabatter för till exempel utrustning och annat till våra prenumeranter.

Tanken är att det kommer att kosta 69:- per månad eller 588:- för en årsprenumeration. Man kan betala med Paypal eller kreditkort, snart även med Swish.

 

Share post:

Related articles

Rekordintresse för ny islandshästtävling – fokus på ungdomar och välgörenhet

Islandshästar, käpphästtävling, marknadsgata och lotteri till förmån för Min Stora dag när Hella Islandshästar och Nannarps Gård satsar...

Hästarna bryter isolering, ger glädje och egenvärde – Annas hästar både tävlar och jobbar med ungdomar

Den 6:e april tävlade Sæli frá Bakkakoti tölt på Rickebasta. Två dagar senare jobbade han som terapihäst i...

Falki Skistars – Vägen mot Lag-SM 2024. 

Lag-SM är en tävling för ungdomar mellan 13-21 år där man inte bara tävlar i gångartsgrenar utan även...

“Om vi förbättrar oss som ryttare förbättrar vi hästens möjlighet till prestation”. Madelen Johanson om sits och balans.

Förra året blev Madelen Johanson inbjuden att rida som demonstrationsryttare på en clinic med sin dressyrhäst Mr Bean....