Gott Nytt År alla underbara läsare!

Date:

kylfashuvud

Vi på Ishestnews önskar alla våra läsare ett riktigt Gott Nytt 2017! 2016 var året då vi nästan fördubblade antalet som följer oss. Ni ger oss energi och glädje att fortsätta rapportera om vår underbara hästras. Vi är glada över att ha härliga medarbetare i Sofie Lahtinen Carlsson,  Anette Alsterå, Karin Cederman, Jessica Stene och även ni andra som skickar in reportage om stort och smått. 

För att täcka vårt avlånga land är vi helt beroende av att få veta vad som händer, må vara en rolig happening, en uteritt med goda vänner, tävlingar, stort som smått. Så…rapportera in till oss, inget är för litet. 

Inför 2017 är vårt mål en ännu bättre rapportering, vi har redan planerat in både SM och VM. Till VM åker vi fem personer för att ge er vårt bästa med foto, filmer, rapporter och intervjuer.

Redan då vi lade ut vårt första reportaget den 23 maj 2012,  ett besök hos Ia och Denni i tre delar, hoppades vi på succé och det tycker vi nog att vi kan säga att vi klarat av. 

 

Så igen – ha ett riktigt Gott Nytt År!

 

Sandra och Yvonne

 

 

 

 

 

Share post:

Related articles

Startlistorna för påskaftons Meistaradeild – 150 meter pass och stilpass

  Nu börjar Mästarcupen Liflands lida mot sitt slut. I morgon, 14.00 isländsk tid och 15.00 svensk tid, är...

Intervju med Caroline Agerhill, nybliven domare i gædingalist

Sverige har fått sex nya domare för Gædingalist. De är Ulrika Backan, Caroline Agerhill, Nina Wahlström, Åsa Nevander,...

Omedelbara åtgärder mot hästvidriga träningsmetoder på Island

  Den isländske filmproducenten Baltasar Kormákur har uttalat sig i fallet med de spanska tränare som förra helgen filmades...

Varierad träning var temat på årets Hólarclinic

I helgen höll tredjeårs eleverna på Hólar sin årliga clinic. Den ingår sem ett led i deras utbildning...