Reynir Pálmason med plus!

Date:

 

Foto: Bjarni Sv. Guðmundsson

Nu duggar sporttävlingarna tätt och under helgen hölls flera större sporttävlingar runt om på Island. Eftersom FEIF propagerar för “den goda ridningen år” är det särskilt roligt att se att de isländska domarna gärna belönar fin ridning med “plusskyltarna”. Detta kommer säkerligen resultera i att vi får se ännu mer fin ridning i framtiden.

Reynir Örn Pálmason, som länge och väl bodde och arbetade på Margretehof i södra Sverige presterade riktigt bra i helgen. På lokalföreningen Hördur WR-tävling fick Reynir flera plus från domarna för sin fina ridning. Reynir vann T2-klassen med en Rökkvi frá Hárlaugsstöðum son, Greifi frá Holtsmúla 1 med hela 8.04 i poäng. Ishestnews.se gratulerar Reynir och vi återkommer snart med en kortare intervju med Reynir och hans hästar.

Foto: Bjarni Sv. Guðmundsson

 

Share post:

Related articles

Hästarna bryter isolering, ger glädje och egenvärde – Annas hästar både tävlar och jobbar med ungdomar

Den 6:e april tävlade Sæli frá Bakkakoti tölt på Rickebasta. Två dagar senare jobbade han som terapihäst i...

Falki Skistars – Vägen mot Lag-SM 2024. 

Lag-SM är en tävling för ungdomar mellan 13-21 år där man inte bara tävlar i gångartsgrenar utan även...

“Om vi förbättrar oss som ryttare förbättrar vi hästens möjlighet till prestation”. Madelen Johanson om sits och balans.

Förra året blev Madelen Johanson inbjuden att rida som demonstrationsryttare på en clinic med sin dressyrhäst Mr Bean....

Sverige runt på Islandshästens Dag!  Tips till 1 maj!

Ishestnews har dammsugit islandshäst-Sveriges hemsidor och sociala medier efter aktiviteter som anordnas under Internationella Islandshästens Dag den 1...